Acne, ar og ujævn hud

effektiv BEHANDLING MED BRUG AF UNIK LYSTEKNOLOGI

Acne er et meget almindeligt hudproblem, der rammer ca. 70 procent af alle unge mellem 13 og 17 år. Omkring 30 procent plages af acne hele livet, men uanset alder opleves acne som noget sårbart for den enkelte og er en hudlidelse, som ofte påvirker både selvværd og socialt liv.

Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af acne-ar og ujævn hud og følger forskningen på området intensivt. Vi er altid i front med nye teknologier, men tager aldrig en behandling ind, før der foreligger solide videnskabelige resultater.

Vores seneste teknologi til bekæmpelse af acne og acne-ar er Kleresca® Skin Rejuvenation, som forbedrer hudens struktur og kvalitet og derfor samtidig bekæmper og forebygger rynker og linjer. Men ikke to tilfælde er ens, og derfor har vi en lang række metoder, så vi kan skræddersy præcis den rigtige behandling til den enkelte.

Kleresca ® er en helt ny teknologi til behandling af acne, ar, rosacea og alderstegn. Behandlingen er baseret på en ny dermatologisk innovation, hvor lysenergi simulerer og aktiverer hudens celler, så de reparerer sig selv. Behandlingen reducerer grove porer, fine linjer og rynker, men reducerer også acne-ar, ardannelse og rosacea samtidig med at behandlingen øger kollagenproduktionen med op til 100% pr. behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv og helt smertefri og tager kun 9 minutter. Behandlingen er udviklet til at stimulere hudens egne biologiske processer. Derudover bygger behandlingen på en unik lysteknologi, som er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Kleresca® forbedrer og forynger din hudstruktur og kvalitet med et synligt resultat allerede efter første behandling. Desuden har behandlingen en god sikkerhedsprofil.

FØR/EFTER BILLEDE VEDR. KLERESCA FORLØB

FØR/EFTER BILLEDE VEDR. KLERESCA FORLØB

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Dermapen

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Mesoterapi

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information om behandling med Mesoterapi »

Kleresca

Har du problemer med acne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til acne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Få mere information om vores behandling med Kleresca »

Peeling

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling »

Dermaroller

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere ar, acne, grove porer og fine linjer. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller i webshoppen  »

KONTAKT OS

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.