Asymmetrisk ansigt

HAR DU SKÆVE ELLER ASYMMETRISKE TRÆK?

De fleste mennesker har et svagt asymmetrisk ansigt, hvilket er med til at gøre os unikke. Er du ked af nogle af dine asymmetriske træk i ansigtet, som fx et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side?

Så kan det behandles med ikke-permanent filler, der lægges ind under huden. En dygtig behandler kan give dig den diskrete ændring, du ønsker, for at opnå mere harmoniske og symmetriske træk i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge en behandler med erfaring, indsigt og udpræget æstetisk sans. Hos Alfa Omega er vi eksperter i at forme dine træk med meget små, diskrete justringer, så du går herfra som en bedre udgave af dig selv.

Næse før og efter behandling med filler

Før og efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kosmetisk kirurgi

Trænger du til at få rettet skæve eller asymmetriske træk i dit ansigt? Hos Alfa Omega Klinikken skræddersyer vi en handling, der passer unikt til dig og dit behov.

Læs mere om behandling med kosmetisk kirurgi »

PDO-tråde

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og udglatning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Filler

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

KONTAKT OS

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.