Mesoterapi

Fornyet vitalitet og glød

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Behandlingen stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Derudover giver behandlingen huden fylde, elasticitet og fasthed samt giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud kan få sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere, glattere, sundere og fastere hud på den naturlige måde. Denne behandling giver et sikkert resultat, hvor din naturlige karakter bevares. Udover at give din hud fugt og slapt væv mere fylde, kan Mesoterapi også reducere fine linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud.

Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden en lang række vitaminer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers, botox og kirurgi

Hos Alfa Omega Klinikken sammensætter vi altid behandlingen til den enkelte, fordi vi ved, at vi opnår de bedste resultater ved at kombinere de metoder, den enkelte vil have størst udbytte af.

Før og efter behandling med mesoterapi

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Dermapen

Allerede efter første Dermapen behandling vil man se et resultat. Mere signifikante og synlige resultater opnås efter 4-6 behandlinger. Hudens tilstand vil efter et endt Dermapen forløb fortsat forbedres i op til 6-12 måneder.

Få mere information om behandling med Dermapen »Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Mesoterapi

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »

Dermaroller

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere grove porer, fine linjer og strækmærker. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller i webshoppen »

Peeling

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med peeling »

KONTAKT OS

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.