Slap og løs hud

EFFEKTIV BEHANDLING AF SLAP OG LØS HUD I ANSIGTET

Med alderen mister huden gradvist sin spændstighed og fylde, fordi produktionen af elastin og kollagen falder, og underhuden og de elastiske fibre i huden ændres. Nye hudceller dannes langsommere, er mere skrøbelige og går lettere til grunde. For mange betyder det, at trækkene i ansigtet ændres, fordi tyngdekraften trækker den løse hud ned og danner et tungere underansigt, hvor fylden forsvinder fra kinder og under øjnene.

Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med sofistikerede teknikker, som løfter og opstrammer huden i ansigtet og samtidig skaber langsigtede resultater ved at øge produktionen af kollagen og elastin. Vi har specialiseret os i at sammensætte den ideelle behandling til den enkelte, så vi sikrer et resultat, som er både holdbart, naturligt og harmonisk.

Før og efter behandling med tråde

Før og efter Hollywood lift

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Hollywood Lift®

Trænger du til at få strammet huden op i ansigtet? Har du mere end blot en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi kosmetiske kirurgiske behandlinger hos vores erfarne plastikkirurger. Vi tilbyder bl.a. at fjerne noget af huden – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi et Hollywood lift.

Læs mere om vores Hollywood lift »

PDO-tråde

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og udglatning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Soft Lift

Soft Lift er Alfa Omega Klinikkens Signatur Behandling og er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Behandlingen udføres med Juvederm filler ved hjælp af MD Codes

Få mere information om vores Soft Lift »

Filler

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

Dermapen

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Mesoterapi

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Læs mere om behandling med Mesoterapi »

KONTAKT OS

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.