Smalle læber / nedadvendte mundvige

NATURLIGE RESULTATER MED FILLER

Proportionerne i ansigtet betyder meget for det samlede udtryk og det kan derfor gøre hele ansigtet mere harmonisk og smukt ved regulere en anelse ved læberne. Har du smalle læber og ønsker du mere fylde i læberne eller korrektion således, at læberne bliver mere symmetriske, kan vi behandle dette med filler. Med alderen bliver læberne også smallere og overlæben synker. Området mellem næsen og overlæben bliver bredere og får overlæben til at syne endnu mindre. Alt dette vil gå ind i den samlede vurdering af dit individuelle behov, når du møder til konsultation hos os.

Nedadvendte mundvige kan også udtrykke et andet humør end man selv føler og dette kan også afhjælpes med en filler behandling. Læberne er et lille kunstværk i sig selv og det kræver stor erfaring og udpræget æstetisk sans at skabe et naturligt og harmonisk resultat. Hos Alfa Omega har vi arbejdet med fillers i over 20 år og vores erfaring og engagement er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat, som harmonerer med dine i forvejen unikke træk. Vi bestræber os altid efter at lave naturlige og harmoniske resultater

Læber før og efter behandling med filler

Før og efter læbefylde med filler

Før og efter fylde i læberne med filler

Før og efter behandling med filler mod, små læber

Før og efter behandling med filler

Før og efter behandling med filler

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

PDO-tråde

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og udglatning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås.

Læs mere om behandling med PDO-tråde »

Filler

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

KONTAKT OS

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandling af rynker og linjer og vores metoder bygger på mere end 20 års erfaring. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.