Zo Peeling

FÅ EN SMUK HUD MED ZO SKIN HEALTH-PEELING

Peeling er en hudbehandling, der effektivt fjerner døde hudceller og lader et nyt, friskt hudlag komme til syne. Hos Alfa Omega er vores peelinger baseret på den amerikanske hudlæge Zein Obagis medicinske og evidensbaserede produkter. ZO Skin Health peelinger er meget effektive og målrettet mod specifikke hudproblemer som pigmentforandringer, arvæv og acne.

ZO Skin Health-serien rummer en række særlige dybdevirkende peelinger, der hjælper huden til at forny sig selv og efterlader den markant forynget med en fin og jævn hudtone.

Peeling har en ikke-permanent effekt, hvorfor det kræves, at du efterfølgende nærer og plejer din hud. Her anbefaler vi ZO’s professionelle hjemmeplejeserie, der samtidig øger og vedligeholder effekten af din behandling.

Før og efter ZO Skin Health Peeling

HVORDAN FOREGÅR EN PEELING BEHANDLING?

Først afrenses huden i dybden, dernæst bliver huden exfoileret, før vi til sidst peeler huden med frugtsyre.
Til sidst fugter vi huden med produkter, der stimulerer, beroliger og genopbygger huden, så den kommer i balance. Din hud vil straks efter opleves blød, gennemfugtet, mere ensartet og med en skøn glød.
Vi anbefaler altid at man starter på et Daily Skincare Program Kit efterfølgende for at vedligeholde effekten af peelingen.

VARIANTER AF PEELINGER

ZO STIMULATION PEEL (ANTI-AGING)
En hurtigt virkende og stimulerende behandling, som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser. Cellefornyelsen øges og rynker og fine linier modvirkes. Huden efterlades straks meget blød og ensartet med en flot glød. Et quick-fix i frokostpausen, hvis du skal til fest om aftenen. Eller i et kurforløb, hvor du vil have optimal og holdbar effekt.

ZO ULTRA HYDRATION TREATMENT (ANTI-AGING)
En ultimativt fugtgivende hudbehandling med stimulerende effekt. Fugtbalancen genoprettes, hudtonen ensartets og fine linier og rynker forebygges.

ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT (ANTI-AGING)
Effektiv dybderensende behandling til hud, der bliver fedtet og skinnende i løbet af dagen eller har tilstoppede porer, talg eller acne. Døde hudceller exfolieres væk, mens en specialmaske absorberer og bekæmper talg og urenheder.
Huden stimuleres og aktiveres og efterlades renere og mere klar.

ZO SKIN BRIGHTENING TREATMENT (ANTI-AGING)
Den ultimative “Red Carpet Treatment”. En luksuriøs behandling, der kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og stimulerende ingredienser, som øjeblikkeligt opstrammmer huden, ensarter hudtonen og gør huden blød med en vidunderlig glød. Efterfølgende får du en specialmaske med stærkt aktive ingredienser på, der har en skøn afstressende virkning.

KONTAKT OS

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.