Signatur Behandling

ALFA OMEGA SIGNATUR BEHANDLING

Med alderen mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere og du kan opleve, at du begynder at se træt og uoplagt ud. Du oplever måske at dit ansigtsudtryk ikke længere afspejler, hvordan du har det indeni. Vores Soft Lift ved brug af filler er en ny behandling til at mindske tegn på aldring. Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder.

Med vores Soft Lift behandling kan vi genskabe harmoni imellem dit ydre og indre. Et Soft Lift er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Ved hjælp af MD Codes skaber vi et naturligt løft, der giver dig et friskere, sundere og gladere udseende.

Vi bruger Juvederm, som er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel med en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet, der samtidigt forbedrer hudkvaliteten over tid.

Før og efter behandling

Før og efter behandling

KONTAKT OS

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.