Hollywood lift®

FÅ OPSTRAMNING MED ET ANSIGTSLØFT

Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben, kan det være nødvendigt at fjerne noget af huden i ansigtet – fx foran ørene og under hagen. Det kalder vi hos Alfa Omega Klinikken et Hollywood Lift ®.

Et Hollywood Lift® afhjælper løs hud på kinderne, dybe furer mellem næse og mund, ujævn kæbelinje (hamsterposer), samt rynker på øvre del af halsen.

En ansigtsløftning er en operation med korrektion af slap hud og væv på nederste 2/3 af ansigtet og evt. på halsen. Hvis man synes, at ens ansigt begynder at se ældre ud, når man ser sig i spejlet, og det er hele den nederste del af ansigtet, der er sunket nedad, og som, sammen med halsen, er slap, kan man have glæde af en ansigtsløftning.

Der findes mange forskellige former for ansigtsløft, lige fra mindre klassiske ansigtsløftninger lidt ned over kinderne, til store indgreb over kinderne og hele halsen. Hvordan hvert enkelt tilfælde skal udføres, afhænger af, hvor store dine aldersforandringer er, og hvor meget du ønsker at få korrigeret. Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløftning der skal udføres, foretages sammen med plastikkirurgen på klinikken, efter en gennemgang af de forskellige muligheder samt oplysning om, hvad slutresultatet sandsynligvis vil være.

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til mindre opstramning af ansigtshuden samt udglatning af fine linjer og forbedring af hudens struktur.

Læs mere om behandling med PDO-tråde her »

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores ansigtsløft, eller ønsker du at bestille tid til en forkonsultation? Ring til os på tlf. 32 203 203.