PDO-tråde

REVOLUTIONERENDE PDO-TRÅDE

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen? Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et ansigtsløft med tråde måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse. Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

PDO-tråde er den nyeste revolutionerende behandling til mindre opstramning af ansigtshuden samt udglatning af fine linjer og forbedring af hudens struktur. På den måde kan kirurgi måske helt kan undgås. Disse tråde er lavet af PDO (polydioxanon), som er magen til trådene, der anvendes i kirurgiske net og masker.

Når trådene indføres fungerer det som et ”stillads” for huden og modvirker virkningen af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Trådene gør huden elastisk og giver fylde uden at ødelægge mikrocirkulationen. Der er derfor ingen risiko for synlige defekter og begrænset mimik Til behandlingen bruges lokalbedøvelse og behandlingen efterlader ingen ar. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og indstiksstederne heler hurtigt.

PDO-tråde stimulerer løbende kollagen syntesen under huden. Resultatet ses umiddelbart og forbedres de første 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder. Behandlingen efterlader collagen spor i underhuden og derfor fortsætter den udglattende virkning i 12-15 måneder.

PDO-tråde er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

Før og efter behandling

Før og efter behandling

KONTAKT OS

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.