Rephair® hårbehandling

FÅ ET SUNDERE OG FYLDIGERE HÅR

Er du også plaget af hårtab, og vil du gerne have et velplejet og sundt hår? Så er vores RepHair hårbehandling måske noget for dig. Et sundt og fyldigt hår er noget de fleste mænd og kvinder drømmer om – uanset alder. Så hvis du har problemer med hårtab, tyndt hår og ødelagt hår, kan Alfa Omega Klinikkens særlige forløb med RepHair® hårbehandling, måske være noget for dig.

Med tiden oplever mange at håret bliver tyndere, at afstanden mellem hårene bliver større og større og at de får skallede pletter hist og her. Hårtab er et almindeligt problem, men også et problem mange af os har svært ved at leve med, da vores hår har en stor en betydning for vores livskvalitet og velvære.

RepHair® er et særligt behandlingsforløb som består af kostanalyse og overfladiske injektioner i hovedbunden, som styrker dit hår og dets struktur.

KONTAKT OS

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores botox behandlinger, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.