Hudplejeprodukter

MÅLRETTET OG EFFEKTIV HUDPLEJE

Alfa Omega Klinikken forhandler samtlige hudplejeprodukter fra den berømte ZO Skin Health-serie fra Dr. Zein Obagi. Den eksklusive serie af behandlinger og produkter indeholder både effektive produkter til brug derhjemme, når du plejer din hud samt mere avancerede peelinger, som udføres på vores klinik på Højbro Plads. Hos Alfa Omega Klinikken gør vi meget ud af at vejlede og rådgive vores kunder bedst muligt. Book derfor gerne en forkonsultation og kom ind på klinikken og lad os sammen finde netop de hudplejeprodukter, der passer til dig og din hud.
Hvis du ønsker vejledning og rådgivning om hudplejeprodukter, så bestil en forkonsultation på klinikken og sammen finder vi den optimale løsning for dig og hud hud.

Læs mere »

Zo Skin Health produkter

Beauté Pacifique er danske hudplejeprodukter, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 efter mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer med fokus på udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler. Beauté Pacifique-linjen omfatter på nuværende tidspunkt næsten 50 produkter inden for kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt. Derma-kosmetik er skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.

Læs mere »