Hårtransplantation ved hårtab

HÅRTRANSPLANTATION VIA FUE METODEN

Alfa Omega Klinikken udfører behandlingen med en avanceret metode, der kaldes FUE metoden. FUE står for “Follicular Unit Extraction”, og er den mest opdaterede metode inden for hårtransplantation.

Behandlingen udføres helt uden anvendelse af skalpel og sting. Behandlingen består i flytning af individuelle levedygtige hårsække fra baghovedet eller fra siderne af hovedet til skaldede eller tyndhårede områder.

De transplanterede hårsække vil som regel producere hår hele livet. Håret vokser naturligt med den teknik og efterligner naturlig hårvækst ved den individuelle placering af hver enkelt hårsæk.

Før og efter hårtransplantation af øjenbryn

Den avancerede FUE teknik foregår som følger: Lægen løsner forsigtigt hårsæk for hårsæk i donorområdet, som oftest er baghovedet. Når et passende antal hårsække er løsnet, implanteres de én for én ved hjælp af et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet.
Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel, indtil hårsækken er naturligt anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Vores erfarne læge er så dygtig til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, at hun kan rekonstruere hvirvler og hårgrænser. Det betyder naturligvis meget og giver dig et optimalt og naturligt resultat.

Behandlingerne på Alfa Omega Klinikken udføres af Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre hårtransplantation. Der kræves en forundersøgelse samt betænkningstid forud for hårtransplantation.

KONTAKT OS

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores botox behandlinger, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.