Alfa Omega Signatur Behandling

ALFA OMega signatur behandling

Med alderen mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere og du kan opleve, at du begynder at se træt og uoplagt ud. Du oplever måske at dit ansigtsudtryk ikke længere afspejler, hvordan du har det indeni. Vores Soft Lift ved brug af filler er en ny behandling til at mindske tegn på aldring. Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder.

Med vores Soft Lift behandling kan vi genskabe harmoni imellem dit ydre og indre. Et Soft Lift er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Ved hjælp af MD Codes skaber vi et naturligt løft, der giver dig et friskere, sundere og gladere udseende.

Vi bruger Juvederm, som er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel med en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet, der samtidigt forbedrer hudkvaliteten over tid.

Læs mere om behandlingsmulighederne herunder:

Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist. Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox »

Ikke-permanente ansigtsfiller-behandlinger afhjælper skånsomt tegn på aldring. Hos Alfa Omega Klinikken anvender vi fillers fra Juvéderm. Ansigtsfillers bruges til at udfylde rynker og linjer og tilføjer diskret fylde. En filler-behandling glatter og opfrisker huden, sådan du får et naturligt og smukkere udseende.

Læs mere om fillerbehandlinger med Juvéderm »

KONTAKT OS

Book tid hos en af vores specialister til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.