Botox

SIG FARVEL TIL RYNKERNE MED BOTOX

Med alderen kan man opleve at få dybe rynker og furer i huden, hvilket kan resultere i, at man ser sur eller træt ud uden at være det. Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt og sundt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden, hagerynker, næserynker, smilerynker eller kragetæerne ved øjnene.

Botox er en effektiv løsning til dig, der ønsker at minimere rynker og linjer i ansigtet. Resultatet ses ofte efter 7-10 dage efter behandlingen og effekten varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist.

Alfa Omega arbejder for et naturligt og sundt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende. Ved forundersøgelsen tager vi udgangspunkt i helhedsindtrykket i dit ansigt og sammen lægger vi en plan.

Vredesrynke før og efter behandling

Vredesrynke før og efter behandling

Vredesrynke før og efter behandling

Panderynker før og efter behandling

Vredesrynke før og efter behandling

Vredesrynke før og efter behandling

KONTAKT OS

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores botox behandlinger, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.