Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Botox – balancens kunst

Botox er et rigtig godt redskab til at adressere lokale mimiske rynker, som kan have stor indflydelse på helhedsindtrykket af dit ansigt. Botox er et muskelafslappende præparat, som injiceret med stor præcision får de ønskede muskler til at slappe af, så rynkerne udglattes.

Det er afgørende for dit resultat, at behandlingen med Botox udføres korrekt. Vi lægger stor vægt på at dosere og fordele præparatet, så rynkerne udglattes, uden at dit ansigt mister liv og mimik. Desuden foretages behandlingen naturligvis kun af læger eller specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med stor erfaring.

Botox kan andet og mere end at reducere rynker. Vi har mange års erfaring med behandling af tandkødssmil og reduktion af overudviklede kæber ved injektion i masseter-musklen, hvilket for mange patienter også reducerer spændingshovedpine eller tænderskæren.

Resultatet ses efter 7-10 dage og effekten varer typisk tre til fire måneder, hvorefter den aftager. Ved gentagne behandlinger vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist.

Normalpris

1.800