Anmeldelser

“Helt fantastisk sted for at få behandling. Man bliver behandlet med respekt og omtanke af Mitte, som er rigtig sød og profesionelle. Der er blevet taget hensyn til dig, dine ønsker og behov og priserne svarer til kvaliteten. Jeg anbefale Mitte som en af det bedste behandler, som jeg har været hos.”

Izavella

“Jeg har prøvet flere klinikker i København. Men Alfa Omega Klinikken er absolut det bedste sted. Har fået foretaget trådløft, cosmelan behandling og filler-behandlinger. Alt med stor succes. Helt igennem professionelle fagfolk, og meget empatisk betjening, Jeg er så lykkelig for de behandlinger, klinikken har lavet. Jeg har under hvert behandlingsforløb modtaget professionel rådgivning, så jeg har følt mig helt tryg. . Stor tak til dygtige, søde Mitte, sygeplejerske Lisa for god oplevelse på operationsstuen. Super teamwork Jeg har nu besluttet mig for at oprette en “Mitte-konto”, for jeg skal helt sikkert have lavet flere ting med årene. Alfa Omega Klinikken har indgået aftale med Sundhedsforsikingsselskab, så man ikke behøver betale et stort beløb med det samme. Det har jeg gjort, og man mærker det ikke i budgettet. Stjerneregn herfra og mine bedste anbefalinger – jeg er klar til julen med et friskt udseende.”

Susanne

“Jeg var i dag inde og få pdo tråde, i nasio labial furen. Bliver taget i mod af Mitte, der er serviceminded og top professionel. Der er tænkt på alt ned i mindste detalje, fra et kram til hjælp med overtøj, og vand der serveres afkølet i champagneglas. Hun informererde mig grundigt om indgrebet mens hun gav mig lokalbedøvende creme på. Da hun overdragede mig til Lisa der er alfa omegas tilknyttede kirurg, følte jeg mig tryg og i gode hænder, blev puttet under varme tæpper på oprerationsstuen. Lisa er smilende, omsorgsfuld og meget kompetent. Og udførte indgrebet helt uden smerter og med en god portion humor. Jeg er super glad for mit resultat. Og jeg kan varmt anbefale denne klinik. Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået dem.”

Sandra

“Jeg er kommet på Alfa Omega Klinikken gennem flere år. Det er det mest kompetente sted at få råd og vejledning til, hvad der gør en naturligt smukkere, og hvordan man kan blive gode venner med sin alder. Mitte er så varm og dygtig. Hun har et fantastisk øje for hvad der lige kan give et lille løft uden at det på nogen måde ser unaturligt ud. Omgivelserne i på Alfa Omega klinikken er smukke og indbydende. Det er et fantastisk sted – man ser altid lidt bedre ud når man har været et smut forbi Højbro plads. TAK.”

Sofie