Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Karsklerosering på ben

Karsprængninger på ben fjernes med den veldokumenterede metode, sklerosering.

Det rammer både kvinder (70% over 30 år) og mænd. Tendens til karsprængninger er til dels arveligt, men graviditeter og stående arbejde, kan for eksempel også fremprovokere det. 

På Alfa Omega Klinikken tilbyder vi karsklerosering på ben – en effektiv og veldokumenteret metode, som kan fjerne karsprængninger. 

Nyd dine ben i en smukkere udgave, når du oplever en tydelig reduktion af karsprængningerne. Du er i trygge hænder med professionel behandling af vores kosmetiske sygeplejerske, Lone Kalsbøll. 

Hvad er karsprængninger på ben? 

Graden af karsprængninger kan variere, men de synlige blodkar kan give kosmetiske gener. Karsprængninger på ben er små synlige kar, som er let udbulende, andre gang som tynde blåviolette streger under huden. De kan forekomme over hele benet og kan dele sig i forgreninger. De synlige kar forsvinder ikke af sig selv og har en tendens til at forværres. Da de overfladiske kar ingen betydning har for kredsløbet, er de mulige at fjerne. Oftest behandles de af kosmetiske årsager.  

Hvordan foregår sklerosering? 

Ved mikro-skleroterapi injiceres et lokalirriterende lægemiddel direkte ind i selve karsprængningen, der skal behandles. Det får de fine årer til at gå til at lukke sig. 

Resultat af mikro-skleroterapi 

Du vil allerede efter første behandling af karsprængninger, kunne se små forandringer.  

Det endelige resultat vil kunne ses efter de første 2 måneder efter behandlingen er afsluttet. Alt efter behov og området der ønskes behandlet, kan det kræve mellem 2-6 behandlinger. Er blodkarrene ganske fine, kan de forsvinde efter kun en behandling. 

Alt afhængig af din livstil, fysik, arvelige tendenser og fysisk bevægelse, kan vedligeholdelsesbehandlinger være en mulighed. Sklerosering kan ikke modvirke udviklingen af nye karsprængninger, da de kan dannes gennem hele livet. Karsprængninger på ben er meget almindeligt og ofte arveligt betinget, men overdreven soldyrkelse, stående arbejde, overvægt og graviditet kan også fremkalde overfladiske karsprængninger. 

Undersøgelse før behandling af karsprængninger på ben

Før en mikro-skleroterapi behandling vil vores kosmetiske sygeplejerske vurdere, om du er egnet til behandling og derefter sende dig videre til lægen, som godkender endeligt. Efter lægens godkendelse har du lovpligtige 48 timers betænkningstid.  

Efter afsluttet behandling får du udleveret støttestrømper, som du skal bære de første 7 dage, første døgn også om natten. 

Normalpris

1.800 for 30 min. 2.600 for 60 min.