Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kleresca™ – nyeste våben mod hudlidelser som acne og rosacea

Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af acne, acne-ar og ujævn hud og følger forskningen på området tæt. Vi er altid i front med nye teknologier, men tager aldrig en behandling ind, før der foreligger solide videnskabelige resultater.

Kleresca™  er en helt ny teknologi til behandling af acne, ar, rosacea og alderstegn. Behandlingen er baseret på en ny dermatologisk innovation, hvor lysenergi simulerer og aktiverer hudens celler, så de reparerer sig selv. Behandlingen reducerer grove porer, fine linjer og rynker, men også acne, acne-ar, ardannelse og rosacea. Samtidig øger Kleresca™  kollagenproduktionen med op til 100% per behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv og helt smertefri og tager kun 9 minutter. Behandlingen er udviklet til at stimulere hudens egne biologiske processer. Derudover bygger behandlingen på en unik lysteknologi, som er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Kleresca™  forbedrer og forynger din hudstruktur og kvalitet med et synligt resultat allerede efter første behandling.

Pris 

1.600