Behandlingsforløb

SÅDAN FORLØBER DIN BEHANDLING

Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi et professionelt forløb, hvor du bliver vejledt, vurderet og behandlet af specialuddannede, erfarne og certificerede sygeplejersker og læger med høj professionel æstetisk sans.

Forundersøgelse
Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Ved en forundersøgelse konsulteres du af Alfa Omega Klinikkens sygeplejerske eller læge. Her vil du modtage generel information om de behandlingsformer vi tilbyder samt den behandling, der egner sig til dine ønsker og behov. Du vil få stillet spørgsmål om livsstil såsom kostvaner, rygning og søvnrytme, og du skal oplyse om medicinforbrug samt eventuelle sygdomme.

En bisidder (fx ven eller veninde) er velkommen til at være til stede under forundersøgelsen og behandlingen.

Før behandlingen
Før behandlingen tager vi digitale billeder af dit ansigt til dokumentation af de områder, du ønsker behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke.

Behandlingen
For specifik information om de forskellige behandlingsforløb, læs mere i behandlingsvejledningerne under de forskellige behandlinger.

Kan man gå på job bagefter?
Ja, det kan du med det samme. Dog kan nogle behandlinger som fx Mesoterapi eller Dermastamp medføre lettere rødme og hævelse, som hurtigt kan forsvinde igen (30 minutter til 1 time, afhængigt af din huds sensitivitet). Lettere blå mærker kan opstå, men kan nemt dækkes med make-up.

Bivirkninger
Ved behandling med Botox kan du opleve forbigående hovedpine.
Ved behandling med fillers er hævelse og rødme normalt efter indsprøjtning, især ved behandling i og omkring læberne. Vi anbefaler at bruge is på det behandlede område nogle timer efter behandlingen.

For yderligere information om bivirkninger ved specifikke behandlinger, læs mere i behandlingsvejledningerne under de pågældende behandlinger.

Afsluttende kontrol
Vi tilbyder dig en opfølgende kontrol 14 dage efter behandlingen.