Signaturbehandling™
- naturlighed, skønhed, sundhed

Med respekt for naturlig ældring, rådgiver dig til hvordan du får et friskt og sundt look.
Læs mere om vores signaturbehandlinger, og book en tid til forundersøgelse.

Alfa Omega Signaturbehandling™

Alfa Omega Signaturbehandling™ er et unikt behandlingskoncept, der dækker hud, krop og hår.

Med Alfa Omega Signatur™ har vi kombineret de førende teknologier og metoder, som 20 års sundhedsfaglig erfaring med kosmetiske behandlinger har vist, giver den største effekt. Her spiller vi på flere tangenter og lader behandlingsmetoderne understøtte hinanden med fokus på både forebyggelse og behandling.

Inden din Alfa Omega Signaturbehandling™ vil en af vore dygtige eksperter foretage en grundig forundersøgelse, for at sikre at du får det rigtige forløb, skræddersyet specielt til dig.

Vi glæder os til at tage imod dig på Alfa Omega Klinikken.

Signaturbehandling®

Hud

Alfa Omega Signatur™ Hud er en behandling for dig, der ønsker en opfriskning af dit ansigt. Hos Alfa Omega Klinikken, har vi respekt for, at dine unikke træk er med til at definere dig! Derfor ønsker vi ikke at slette dine naturlige træk, men derimod bevare dine mimiske træk, samtidig med at rynker og linjer reduceres og du opnår et sundere udtryk. Alfa Omega Signatur™ Hud behandlingen er både til mænd og kvinder.

Alfa Omega Signatur™ Hud behandlingen er baseret på 20 års erfaring samt førende teknologier indenfor kosmetiske behandlinger – på denne måde sikrer vi, at dit smukke ansigt er i trygge hænder.

Så hvis du drømmer om en opstramning og opfriskning, er Alfa Omega Signatur™ måske noget for dig! Ved at vælge Alfa Omega Signatur™ Hud, frem for at købe behandlingerne enkeltvis, opnår du fordelagtige besparelser.

Krop

Alfa omega Signaturbehandling™ Krop. Deep Slim er en innovativ, ny behandling til body sculpting der kan forme din krop til en smuk figur. 

Deep Slim er baseret på en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller kulde. På denne måde undgås skader på fedtvævet, og skaber hurtige resultater. 

Hår

Både mænd og kvinder oplever, at håret forandres og at håret tyndes ud. Håret bliver tyndere, strukturen ændres og hårets farve og glans ændres i takt med at vi ældes. Det er helt normalt at miste 100-150 hår om dagen, særligt i forår og efterår.

Særligt mænd oplever et markant hårtab med årene, og det kan allerede starte i 20-30 års alderen. Det kan både skyldes arvelighed men også hormonel påvirkning.
Hos kvinder er hårtab ofte ikke bestemt men kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. Derudover kan det ligeledes skyldes arvelighed og hormonel påvirkning.

Alfa Omega Signatur™ Hår giver dig et sundt, fyldigt og glansfuldt hår.

Vores kunder siger

Signaturbehandling™ - hør hvor stor en forskel det har gjort for Dorte

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™