Acne reduceres med Kleresca™

Kleresca™ virker ved at bruge fluorescerende lys til at hjælpe med at bekæmpe acne. Det hjælper også med at reducere ardannelse og øge kollagenproduktionen. Det er en nem og behagelig oplevelse med minimal restitutionstid. Få mindsket din acne med Kleresca™

Acne er en hudlidelse, der ofte følges af smerter, svien og kløe i huden. Med Kleresca™ får du en behandling, der er beroligende, smertefri og virkelig effektiv.

PRIS

1.600

Hvordan foregår behandlingen

Den specialdesignede gele aktiveres af flourescerende lys, som stimulerer hudens egne celler. Da Kleresca™ øger hudens kollagenproduktion med op til 100% for hver behandling, reduceres ardannelsen i huden samtidig. Det giver dig altså en behandling, som både hjælper huden med at regenerere og udjævner de ar du måtte have fået.

Kleresca™ virker ved at reducere inflammation og forbedre blodgennemstrømningen. Det hjælper også med at reducere acneudbrud og pletter.

Efter påføring af Kleresca™ gel udviklet til at behandle akne, lader vi multi-LED lampen gennemlyse geleen med blåt lys. Det fluorescerende lys trænger gennem hudens lag og stimulerer dermed huden på celleniveau. Derfor kan du allerede efter første behandling se en forbedring af struktur og hudkvalitet, blandt andet vil læsioner på huden og rødlige læsioner mindskes betydeligt.

Hvor længe holder behandlingen

Da de dybere lag aktiveres så effektivt, holder et behandlingsforløb på 4-8 behandlinger over ca 2 måneder, op til 1 år. Forbedringer i huden kan opleves i måneder efter behandlingen er afsluttet.

Behandlingen tager kun 9 minutter, så du kan sagtens planlægge at gå direkte på arbejde efter en behandling.

Behandling af akne symptomer

Da acne udvikler sig løbende, afgøres meget af hvor svær en grad af akne du har og hvor tidligt i processen du vælger en reel akne behandling. Selvom acne er hormonelt betinget og du kan vokse dig fra lidelsen, så er det vigtigt at undgå ardannelser i huden.

Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af acne og acne ar,  vi følger forskningen på området tæt og Kleresca™ er den bedste behandling vi kender pt. Vi er altid i front med nye teknologier, og tager aldrig en behandling ind, før der foreligger solide videnskabelige resultater.