Rosacea mindskes med Kleresca™

Med en ny lysteknologi fra Kleresca™ får du en unik behandling af bl.a. rosacea. Behandlingen bygger på dermatologisk lysenergi, som simulerer og aktiverer hudens egne celler, der dermed reparerer sig selv. Udover at reducere rosacea i ansigtet, øger Kleresca™ hudens kollagenproduktion med op til 100% for hver behandling du modtager.

  Behandlingen er inspireret af natures fotosyntese. Dit ansigt dækkes af en specialdesignet gel mod rosacea, som aktiveres af lyset fra Kleresca™lampen. Det flourescerende lys trænger hermed gennem hudens lag og kan derfor stimulere huden på celleniveau. Med Kleresca™ forbedres og forynges hudens generelle struktur og kvalitet synligt allerede efter første behandling. 

Da de dybere lag aktiveres så effektivt, holder et behandlingsforløb på 3-6 behandlinger over 3-6 uger, op til 1 år. 

Behandlingen er ikke-invasiv, smertefri og tager kun 9 minutter. Du kan sagtens gå direkte på arbejde efter en behandling og du kan lægge makeup uden problemer. 

PRIS

1.600 kr.

Hvad er Kleresca™ behandling 

En Kleresca™ behandling viser os alt fra små til dybe rynker, gamle solskader og bakterie-niveau til rødmen i huden, og indikerer, hvad den rødmen skyldes og hvor grundigt der skal arbejdes med din hud. 

Gamle solskader, fra du var barn, sidder stadig i huden og kan på sigt give udfordringer. Har du samtidig en kronisk hudsygdom som rosacea, så er det nu vigtigt at være konsekvent med solcremen. Året rundt. Gerne 30-50 SPF. Sol er en af de påvirkninger udefra som kan provokere udbrud af rosacea, så selvom solen er skøn, så vær varsom. 

Rosacea behandling hele året 

Kleresca™ er en målrettet behandling af rosaceasymptomer, der kan foretages hele året, uafhængigt af sol. Det er en mild behandling, hvor LED lysbølger sluses ned i huden via en gel lagt over huden. Lysbølgerne fjerner bakterier og stimulerer hudens egen reparationsevne. 

Kleresca™ behandling af rosacea er videnskabeligt dokumenteret og kan bruges selv ved meget følsom hud.