Rosacea behandling med Kleresca™

Døjer du med rosacea, også kendt som rødme i ansigtet? Med en ny lysteknologi fra Kleresca™ får du en unik behandling af bl.a. rosacea. Behandlingen bygger på dermatologisk lysterapi, som simulerer og aktiverer hudens egne celler, der dermed reparerer sig selv. Udover at reducere rosacea i ansigtet, øger Kleresca™ hudens kollagenproduktion med op til 100% for hver behandling du modtager.

Oplev Kleresca™ behandlingen i vores moderne klinik i hjertet af København, og tag det første skridt mod en sundere og mere strålende hud.

PRIS

1.600 kr.

Hvordan virker Kleresca™ behandlingen?

En Kleresca™ behandling viser os alt fra små til dybe rynker, gamle solskader og bakterie-niveau til rødmen i huden, og indikerer, hvad den rødmen skyldes og hvor grundigt der skal arbejdes med din hud. 

Med Kleresca™ tilbyder en revolutionerende behandling for rosacea og andre hudtilstande såsom gamle solskader og overfladiske linjer gennem deres innovative lysteknologi. Behandlingen er baseret på dermatologisk lysenergi, der stimulerer hudcellerne til selv-reparation. Udover at mindske rosacea i ansigtet, har Kleresca™ også den fordel, at den kan øge hudens produktion af kollagen med op til 100% ved hver behandlingsrunde.

Behandlingen er inspireret af natures fotosyntese. Dit ansigt dækkes af en specialdesignet gel mod rosacea, som aktiveres af lyset fra Kleresca™lampen. Det flourescerende lys trænger hermed gennem hudens lag og kan derfor stimulere huden på celleniveau. Med Kleresca™ forbedres og forynges hudens generelle struktur og kvalitet synligt allerede efter første behandling. 

Da de dybere lag aktiveres så effektivt, holder et behandlingsforløb på 3-6 behandlinger over 3-6 uger, op til 1 år. Behandlingen er ikke-invasiv, smertefri og tager kun 9 minutter. Du kan sagtens gå direkte på arbejde efter en behandling og du kan lægge makeup uden problemer. 

En effektiv behandling af rosacea

Hos Alfa Omega Klinikken forstår vi de udfordringer og gener, som rosacea kan medføre. Med vores Kleresca™ behandling tilbyder vi en målrettet og effektiv løsning til at lindre symptomer på rosacea. Kleresca™ er en målrettet behandling af rosaceasymptomer, der kan foretages hele året, uafhængigt af sol. Det er en mild behandling, hvor LED lysbølger sluses ned i huden via en gel lagt over huden. Lysbølgerne fjerner bakterier og stimulerer hudens egen reparationsevne.Kleresca™ behandling af rosacea er videnskabeligt dokumenteret og kan bruges selv ved meget følsom hud.

Få det mest optimale ud af behandlingen?

For at opnå det bedste resultat af behandlingen, er det også vigtigt at lindre symptomerne på rosacea ved siden af behandling, og hos Alfa Omega Klinikken er vi særligt opmærksomme på dette. En vigtig del af strategien for at håndtere rosacea er også at vælge den rette hudpleje. Det er afgørende at bruge skånsomme produkter, der er lavet specifikt til følsom og rosacea-ramt hud. Disse produkter skal være fri for ingredienser, som kan forværre tilstanden. Samtidig er beskyttelse mod solen også essentiel, da UV-stråler kan intensivere symptomerne på rosacea. Vi anbefaler derfor daglig anvendelse af solcreme med høj SPF for at beskytte huden og forebygge forværring af symptomerne.

Hos Alfa Omega Klinikken står vi klar til at guide dig i valget af de mest egnede hudplejeprodukter og solbeskyttelse, der passer til din hudtype og bidrager til at lindre din rosacea.

Kleresca lysbehandling

Reducér rødme og solskader med Kleresca™

Kæmper du med rødme eller gamle solskader? Med Kleresca™ får du en skånsom behandling som effektivt mindsker rødme, solskader og dybe rynker og giver en sundere og glattere hud. Oplev en mærkbar forbedring i din hud og tekstur allerede efter første behandling.

Oplev de mange fordele

  • Fremmer produktionen af kollagen
  • Skånsom og effektiv behandling
  • Formindsker ardannelser
  • Forbedring af hudens tekstur og sundhed.
  • Blandt mange flere fordele!

Er Kleresca™ behandlingen noget for dig?

Ønsker du en sundere og mere glansfuld hud? Hos Alfa Omega Klinikken står vi altid klar til at guide dig til den bedste behandling for netop din hud med vores gratis hudanalyse. Find ud af om Kleresca™ lysterapi er den rette løsning for dine behov. Tag det første skridt mod en sundere og mere strålende hud ved at kontakte os i dag!