Alfa Omega Signaturbehandling™ Deep Slim Krop – Small.

Signaturbehandling™ Krop Small er en kropsbehandling til dig, der kæmper med den sidste lille pude på maven, uanset antallet af mavebøjninger. Eller dig, der ønsker at mindske synligheden af cellulitis. Small er et behandlingsforløb til opstramning af kroppen, som hjælper dig med at komme af med de sidste små fedtdepoter, du kæmper med i et enkelt område. 

PRIS

En behandling 3.000 kr. – Din pris 7.500 kr. for 3 behandlinger – spar 16%

Deep Slim Signaturbehandling™ Small 

Signaturbehandling™ Small forløbet er 3 behandlinger af 1 område. Vi bruger Deep Slim teknologi, som er smertefri, og giver synlige resultater allerede efter første behandling. Den stimulerer fedtcellerne og former og modellerer kroppen til et resultat, du kan være tilfreds med. Fedtcellerne reduceres og huden opstrammes ved denne unikke behandling.

Fedtfrysning eller opvarmning er ikke længere den eneste kropsbehandling til den ønskede kropsform. Forskning viser, at ved at dræbe fedtcellerne ved varme eller kulde kan der skabes udfordringer efterfølgende. Problemet kan nemlig opstå igen samme sted eller flytte sig uhensigtsmæssigt.  

Analyse før behandling 

For at give netop din krop den optimale behandling, sammensætter vi dit forløb ud fra en grundig analyse af din kropstype og dine ønsker. Vi planlægge behandlingen med dig i forhold til dine ønsker og rådgiver dig til, hvordan du bedst hjælper resultatet til at holde længe.  

Kroppe og ønsker til kropsforme er forskellige. Din krop og din huds reaktioner på miljøpåvirkninger, din kost og din livsstil, viser sine spor. For at opnå det bedste og længstvarende resultat af din kropsbehandling, sammensætter vi dit behandlingsforløb præcis efter din kropstype. På den måde sikrer vi et optimalt resultat af forløbet med den bedste teknologi, markedet kan tilbyde. 

Erfarne behandlere 

På Alfa Omega Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger. Vi har nøje afsøgt markedet for de allerbedste produkter og teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang.   

Med Signaturbehandling Small opnår du:  

  • Opstrammet hud på kroppen 
  • En tonet krop 
  • Mindre cellulite 

Alfa Omega Signatur™ Krop Small behandlingsforløb, giver dig en fordelagtig besparelse på vejen mod din ønskekrop, så book tid til en gratis hudanalyse allerede i dag. 

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.