PRP hårbehandling – få volumen tilbage

Med alderen bliver håret tyndere, hårets struktur ændres og hårets farve og glans falmer. Ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma kan kroppens celler repareres og stimulere ny hårvækst. PRP er en ikke-invasiv hårbehandling, special udviklet mod hårtab og  resultatet af behandlingen er fantastisk.

Book en tid til en forundersøgelse i vores klinik i København og hør mere om hvad PRP hårbehandling kan gøre for dit hår.

PRIS

En behandling 2.900 kr. – Din pris 7.500 kr. for et forløb med 3 behandlinger – spar 14%

PRP behandling mod hårtab i København

Både mænd og kvinder oplever at hårstrukturen forandres og at håret tynder ud. Det er normalt at miste 100-150 hår om dagen og det er også normalt at hårtabet sker især forår og efterår.
Mænd (ca. 70%) oplever markant hårtab gennem årene og hos nogle mænd starter udtyndingen allerede ved 20-30 års alderen. Det skyldes blandt andet arvelighed, samt hormonel påvirkning. Kvinders hårtab er mere diffust og kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. udover arvelighed og hormonel påvirkning. 

Vores klinik i København tilbyder en unik og skræddersyet PRP behandling. Med et team af højtuddannede specialister sikrer vi, at hver behandling tilpasses individuelt til dine behov.

Hvad er en PRP hårbehandling 

PRP (platelet rich plasma) hår behandling foregår ved, at der tages en lille mængde af dit eget blod – svarende til en almindelig blodprøve. Blodet centrifugeres, så blodplader og vækstfaktorer adskilles fra det øvrige blod. Dette blodpladerige væske med vækstfaktorer (PRP) anvendes derefter i det ønskede område. Behandlingen er stort set smertefri og tager ca. 45 minutter.  

Før behandlingen foretager vi en grundig håranalyse og gennemfører altid en forundersøgelse for at sikre en optimal behandling og et resultat du bliver glad for.   

100% naturlig behandling mod hårtab 

PRP til behandlingen fremstilles kun ved brug af dit egen blod og vækstfaktorer, der skal understøtte hårets vækst. Når produktet anvendes i hovedbunden, aktiveres vækstfaktorerne og formerer sig. Derefter frigiver de deres indhold langsomt over tid. Resultatet? Øget vækst, stærkere og sundere hår.  

PRP, eller vampyrbehandling som det også kaldes, afhjælper naturligt hårtab og udtynding af hår. Når vi har valgt at tilbyde PRP Hår behandling er det fordi behandlingen er 100% naturlig og ikke har bivirkninger. Alt der bruges i behandligen kommer fra dig selv.  

PRP Hår behandlingen skal gentages med mellemrum, da en enkelt behandling ofte ikke er nok til at reetablere en sund og naturlig hårvækst. Vi anbefaler 3 behandlinger med 1 måneds interval. 

Kombinér gerne med vores unikke behandlingsmetode, Signaturbehandling TM Hår for et ultimativt resultat. 

Alfa Omega Klinikken - Danmarks førende lægefaglige og kosmetiske klinik - hos Mitte Skjold

Få et specialiseret PRP forløb

Få et specialiseret PRP forløb med Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår – PRP. Denne behandling er et skræddersyet forløb til dig som ønsker at minske hårtab.

Læs mere om signaturbehandlingen her

Ofte stillede spørgsmål til PRP Hår

Hvad er PRP hårbehandling?

PRP-hårbehandling (platelet rich plasma) er en ikke-kirurgisk metode mod hårtab, hvor dine egne blodplader udvindes og indsprøjtes i områder af hovedbunden med tyndt hår eller hårtab for at stimulere vækst.

PRP er en behandlingsform hvor du bruger kroppens naturlige byggesten og kan derfor anvendes til flere behandlingsområder, herunder fremme af hårvækst. Derudover kan behandlingen også bruges til at forebygge og reducere slap og trist hus. Læs mere om behandlingen PRP Hud her.

Hvordan virker en PRP behandlingen på håret?

En PRP-hårtabsbehandling foregår ved at tage en prøve af dit blod, hvorefter blodet centrifugeres for at isolere de blodpladerige plasmaer, som er rige på vækstfaktorer. Det koncentrerede plasma injiceres derefter i hovedbunden på de steder, hvor der er observeret tyndt hår eller hårtab. Derefter stimulerer vækstfaktorerne hårfolliklerne til at fremme ny hårvækst og styrke eksisterende hårstrå.

Hvor mange PRP behandlinger skal jeg have?

For at opretholde de opnåede resultater, anbefaler vi at man får opfølgende behandlinger. Antallet er selvfølgelig afhængigt af den enkeltes respons på behandlingen, men oftest vil det være nødvendigt med 3 behandlinger med et måneds varighed, samt efterfølgende vedligeholdelse hvert år.

Vi har derfor samlet et tilbud med tre behandlinger for 7500 kr. Her får du en besparelse på næsten 14%.

Hvor længe holder en PRP hårbehandling?

Effekten af en PRP (platelet-rich plasma) hårbehandling kan variere, men typisk kan resultaterne begynde at ses efter nogle få måneder. Varigheden af effekten afhænger også af individuelle faktorer som personens helbredstilstand, graden af hårtab, og hvor godt kroppen reagerer på behandlingen.

Findes der nogle bivirkninger på PRP behandlingen?

Generelt betragtes PRP behandlinger som sikre, fordi man anvender sit eget blod, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner. De mest almindelige bivirkninger kan være kortvarig rødme, let svien, mild hovedpine samt mindre hævelser og blå mærker i det behandlede område.

Hos Alfa Omega Klinikken vil vi altid gennemgå eventuelle bivirkninger allerede ved for-konsultationen.

Vil du vide mere om PRP hårbehandlingen?

Interesseret i at udforske mulighederne med PRP hårbehandling? Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dit hår og situation. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå dit fyldigere og sundere hår!