PRP hårbehandling – få volumen tilbage

Med alderen bliver håret tyndere, hårets struktur ændres og hårets farve og glans falmer. Ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma kan kroppens celler repareres og stimulere ny hårvækst. PRP er en ikke-invasiv hårbehandling, special udviklet mod hårtab og  resultatet af behandlingen er fantastisk.

Book en tid til en for-konsultation i vores klinik i København og hør mere om hvad PRP hårbehandling kan gøre for dit hår.

PRIS

En behandling 2.900 kr. – Din pris 7.500 kr. for et forløb med 3 behandlinger – spar 14%

PRP behandling mod hårtab i København

Både mænd og kvinder oplever at hårstrukturen forandres og at håret tynder ud. Det er normalt at miste 100-150 hår om dagen og det er også normalt at hårtabet sker især forår og efterår.
Mænd (ca. 70%) oplever markant hårtab gennem årene og hos nogle mænd starter udtyndingen allerede ved 20-30 års alderen. Det skyldes blandt andet arvelighed, samt hormonel påvirkning. Kvinders hårtab er mere diffust og kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. udover arvelighed og hormonel påvirkning. 

Vores klinik i København tilbyder en unik og skræddersyet PRP behandling. Med et team af højtuddannede specialister sikrer vi, at hver behandling tilpasses individuelt til dine behov.

Hvad er en PRP hårbehandling 

PRP (platelet rich plasma) hår behandling foregår ved, at der tages en lille mængde af dit eget blod – svarende til en almindelig blodprøve. Blodet centrifugeres, så blodplader og vækstfaktorer adskilles fra det øvrige blod. Dette blodpladerige plasma med vækstfaktorer (PRP) anvendes derefter i det ønskede område. Behandlingen er stort set smertefri og tager ca. 45 minutter.  

Før behandlingen foretager vi en grundig håranalyse og gennemfører altid en for-konsultation for at sikre en optimal behandling og et resultat du bliver glad for.   

100% naturlig behandling mod hårtab 

PRP til behandlingen fremstilles kun ved brug af dit eget plasma og vækstfaktorer, der skal understøtte hårets vækst. Når produktet anvendes i hovedbunden, aktiveres vækstfaktorerne og formerer sig. Derefter frigiver de deres indhold langsomt over tid. Resultatet? Øget vækst, stærkere og sundere hår.  

PRP, eller vampyrbehandling som det også kaldes, afhjælper naturligt hårtab og udtynding af hår. Når vi har valgt at tilbyde PRP Hår behandling er det fordi behandlingen er 100% naturlig og ikke har bivirkninger. Alt der bruges i behandligen kommer fra dig selv.  

PRP Hår behandlingen skal gentages med mellemrum, da en enkelt behandling ofte ikke er nok til at reetablere en sund og naturlig hårvækst. Vi anbefaler 3 behandlinger med 1 måneds interval. 

Kombinér gerne med vores unikke behandlingsmetode, Signaturbehandling TM Hår for et ultimativt resultat. 

Alfa Omega Klinikken - Danmarks førende lægefaglige og kosmetiske klinik - hos Mitte Skjold

Få et specialiseret PRP forløb

Få et specialiseret PRP forløb med Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår – PRP. Denne behandling er et skræddersyet forløb til dig som ønsker at minske hårtab.

Læs mere om signaturbehandlingen her

Vil du vide mere om PRP hårbehandlingen?

Vil du høre mere om, hvordan PRP hårbehandling kan forvandle dit hår? Vores eksperter tilbyder en grundig konsultation for at vurdere, om PRP er den rette behandling for dig. Denne behandling er særlig velegnet til dem, der ønsker en naturlig og minimalt invasiv tilgang til at bekæmpe hårtab. Hos os er du sikret en professionel og omsorgsfuld behandling, hvor dit velvære og dine ønsker er i centrum. Vi tilbyder både enkeltbehandlinger eller behandlingsforløb til en fordelagtige pris. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan fortælle mere om behandlingen og dens fordele for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå et sundere og mere livfuldt hår.