PRP hår behandling – få volumen tilbage

Med alderen bliver håret tyndere, hårets struktur ændres og hårets farve og glans falmer. 

Ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma kan kroppens celler repareres og stimulere ny hårvækst. PRP Hår er en ikke-invasiv behandling, special udviklet mod hårtab og  resultatet af behandlingen er fantastisk.

PRIS

En behandling 2.900 – Din pris 7.500 kr. for et forløb med 3 behandlinger – spar 14%

Hvem taber håret 

Både mænd og kvinder oplever at hårstrukturen forandres og at håret tynder ud. Det er normalt at miste 100-150 hår om dagen og det er også normalt at hårtabet sker især forår og efterår.
Mænd (ca. 70%) oplever markant hårtab gennem årene og hos nogle mænd starter udtyndingen allerede ved 20-30 års alderen. Det skyldes blandt andet arvelighed, samt hormonel påvirkning. Kvinders hårtab er mere diffust og kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. udover arvelighed og hormonel påvirkning. 

Hvad er PRP hår behandling 

PRP (platelet rich plasma) hår behandling foregår ved, at vi tager en lille mængde af dit eget blod – svarende til en almindelig blodprøve. Blodet centrifugeres, så blodplader og vækstfaktorer adskilles fra det øvrige blod. Dette blodpladerige plasma med vækstfaktorer (PRP) anvendes derefter i det ønskede område. Behandlingen er stort set smertefri og tager ca. 45 minutter.  

Før behandlingen foretager vi en grundig håranalyse og gennemfører altid en for-konsultation for at sikre en optimal behandling og et resultat du bliver glad for.   

100% naturlig behandling mod hårtab 

PRP til behandlingen fremstilles kun ved brug af dit eget plasma og vækstfaktorer, der skal understøtte hårets vækst. Når produktet anvendes i hovedbunden, aktiveres vækstfaktorerne og formerer sig. Derefter frigiver de deres indhold langsomt over tid. Resultatet? Øget vækst, stærkere og sundere hår.  

PRP, eller vampyrbehandling som det også kaldes, afhjælper naturligt hårtab og udtynding af hår. Når vi har valgt at tilbyde PRP Hår behandling er det fordi behandlingen er 100% naturlig og ikke har bivirkninger. Alt der bruges i behandligen kommer fra dig selv.  

PRP Hår behandlingen skal gentages med mellemrum, da en enkelt behandling ofte ikke er nok til at reetablere en sund og naturlig hårvækst. Vi anbefaler 3 behandlinger med 1 måneds interval. 

Kombinér gerne med vores unikke behandlingsmetode, Signaturbehandling TM Hår for et ultimativt resultat.