Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

PRP hår behandling – få din volumen tilbage i håret

Med alderen bliver håret tyndere, hårets struktur ændres og hårets farve og glans falmer. Både mænd og kvinder oplever at håret forandres og at håret tynder ud. Normalt er det at miste 100-150 hår om dagen og det er også normalt at hårtabet sker især forår og efterår.
Det er især mænd (ca. 70%) der oplever markant hårtab igennem årerne og hos nogle mænd starter udtyndingen allerede ved 20-30 års alderen. Det skyldes blandt andet arvelighed samt hormonel påvirkning. Kvinders hårtab er mere diffust og kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. udover arvelighed og hormonel påvirkning.

Men ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma kan kroppens celler repareres og stimulere ny hårvækst.
PRP (platelet rich plasma) hår behandling foregår ved, at vi tager en lille mængde af dit eget blod – svarende til en almindelig blodprøve. Blodet centrifugeres, så blodplader og vækstfaktorer adskilles fra det øvrige blod. Dette blodpladerige plasma med vækstfaktorer (PRP) injiceres derefter i det ønskede område.

Normalpris

4.900