Rephair® – Mesoterapi mod hårtab

Ønsker du fyldigt hår der stråler af sundhed? Rephair® er en unik mesoterapi behandling, som stimulerer hårvækst og bremser hårtab. Det giver et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår. 

RepHair behandlingen er udviklet specielt hos Alfa Omega Klinikken af indehaver, Mitte Skjold. Med mange års erfaring fra de førende hårklinikker i Danmark og RepHair®, har hun skabt behandlingen baseret på sit indgående kendskab til behandling af hårtab og skadet hår. 

Book tid til en for-konsultation nedenfor og hør mere om dine muligheder for fyldigere og sundere hår.

PRIS

En behandling 2.500 kr. Din pris 9.900 for et forløb med 6 behandlinger – spar 34%

Hvad er RepHair® 

RepHair® er et særligt behandlingsforløb, udviklet af Alfa Omega indehaver Mitte Skjold. I dette behandlingsforløb kombineres en grundig kostanalyse med stimulering af hovedbund og hårrødder ved tilføring af vitaminer, mineraler og hyaluronsyre. Det gøres via en mesoterapi hårbehandling, som er overfladiske mikro-perforeringer af hovedbunden. Denne særlige metode, gør det muligt at behandle rødder og hovedbund indefra med resultater, som ikke er mulige ved hjælp af sera og stimulering udefra.

RepHair® er kosttilskud til håret med højt indhold af alt det vigtige, for at give dit hår de bedste betingelser. Hårets naturlige fylde får ekstra volumen og giver et smukt resultat.  Behandlingen er god til dig, der har knækkede hårstrå og skadet eller porøst hår. 

Hvordan foregår en mesoterapi hårbehandling?

En Mesoterapi hårbehandling er en ikke-kirurgisk kosmetisk behandling, der hjælper til at bekæmpe hårtab og fremme hårvækst. Behandlingen foregår ved mikroinjektioner af en blanding af næringsstoffer, som vitaminer, mineraler og aminosyrer, rundt om i hårrødderne, hvilket hjælper med at forbedre mikrocirkulationen og stimulere hårsækkene. Dette fører til en bedre ernæring af hårstråene og potentielt stimulerer ny hårvækst og forebygger yderligere hårtab.

Hvem bør vælge en mesoterapi hårbehandling?

En Mesoterapi hårbehandling kan være et godt valg, hvis du oplever hårtab, tyndt hår eller ønsker at forbedre hårets kvalitet og styrke. Behandlingen er både tilegnet mænd og kvinder som ønsker sundere og fyldigere hår. Den er ideel for personer, der søger en mindre invasiv løsning end kirurgiske indgreb. 

Før behandlingen 

Behandling er baseret på grundig forskning. Vi sikrer os, at der er liv i hårsækkene før et behandlingsforløb startes op. Derfor foretager vi en grundig håranalyse og gennemfører altid en for-konsultation, for at sikre en optimal behandling og et resultat som du bliver glad for.   Book tid til din for-konsultation hos vores eksperter i hjertet af København og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå fyldigere hår. 

Næring til håret giver fylde 

Med RepHair® giver du dit hår og din hovedbund et boost, som hurtigt giver resultater. Giver du næring og stimulerer du hårvæksten, så kan du sikre dig et smukt, fyldigt hår langt frem i tiden.  Det er med hår som med din hud: det ses, hvordan du spiser og lever. Jo mere du tager dig af din generelle sundhed, din livsstil og dine kostvaner, jo smukkere bliver både hud og hår.  

Med gode produkter til din hårpleje, kan du sikre dig et hår, der er sundt og velplejet. Med serien STRONG HairPro giver du styrke og næring til håret og reduceret hårtab. Har du tyndt eller fint hår fra naturens side, kan du ydermere passe på det ved at holde igen med varmestyling og hårprodukter.  

Alfa Omega Klinikken - Danmarks førende lægefaglige og kosmetiske klinik - hos Mitte Skjold

Få et specialiseret RepHair® forløb

Hos Alfa Omega Klinikken har vi lavet et specialiseret behandlingsforløb med 6 behandlinger over 3 måneder, til dig der drømmer mere glansfuldt hår.

Læs mere om vores signaturbehandling.

Hør mere om hvordan en mesoterapi hårbehandling kan hjælpe dig

Ønsker du at vide mere om, hvordan mesoterapi behandling af håret kan gøre en forskel for dit hår? Vores team af eksperter er klar til at guide dig gennem mulighederne og besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag for at booke en personlig konsultation og tag det første skridt mod et stærkere, fyldigere og sundere hår. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dit drømmehår!