Alfa Omega Signaturbehandling™ Deep Slim Krop – Medium

Signaturbehandling™ Krop Medium med Deep Slim, er løsningen til dig, der ønsker en større opstramning og formning af din krop. Body sculpting med Deep Slim  er for dig som er aktiv, men hvor den ekstra indsats kræves, for at opnå det ønskede resultat. Medium er et behandlingsforløb med Deep Slim® teknologi, den nye behandling til body sculpting, som kan hjælpe dig til at forme din krop til den smukke figur du ønsker.  

PRIS

En behandling 3.000 kr. – Din pris 13.000 kr. for 2 områder – 3 behandlinger – Spar 27%

Deep Slim Signaturbehandling Medium 

Signaturbehandling Medium forløbet er 3 behandlinger af 2 områder. Metoden er smertefri med hurtige, synlige resultater allerede efter første behandling. Resultatet er langtidsvirkende og uden ubehagelige følger og ubehag. Body sculpting med Deep Slim ødelægger ikke fedtcellerne; derfor minimeres risikoen for sideeffekter.  

Analyse før behandling 

Dine ønsker til din kropsform er vores udgangspunkt. Da din krop og din hud reagerer på miljøpåvirkninger, din kost og din livsstil, vil vi for at opnå det bedste og længstvarende resultat, sammensætte vi dit behandlingsforløb præcis efter din kropstype. På den måde sikrer vi et optimalt resultat af forløbet med den bedste teknologi, markedet kan tilbyde. 

Du ønsker en smuk krop, der stråler af sundhed og velvære, så hvorfor ikke hjælpe kroppen på vej med denne smertefri og resultatgivende Deep Slim behandling? Med Signaturbehandling Krop Medium får du et effektivt luksusforløb, med den bedste teknologi på markedet. Resultatet taler for sig selv allerede efter første behandling.  

Erfarne body sculpting behandlere 

På Alfa Omega Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger. Vi har nøje afsøgt markedet for de allerbedste produkter og teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang.   

Med Signaturbehandling Medium opnår du:  

  • Hurtigt resultat 
  • En smukt formet krop 
  • En krop der stråler af sundhed og velvære 

Alfa Omega Signatur™ Krop Medium behandlingsforløb, giver dig en fordelagtig besparelse på vejen mod din ønskekrop, så book tid til en gratis analyse allerede i dag. 

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.