Alfa Omega Signaturbehandling™ Hud – Deluxe

Deluxe ansigtsbehandling er et behandlingsforløb til dig, der ved, hvad du kan opnå med kosmetiske behandlinger.

Deluxe er for dig, der ønsker rynkereduktion, konturering, samt genskabt mistet fylde uden kirurgi.

I behandlingerne bruger vi de bedste produkter vi har i klinikken. Vi arbejder med injektioner og avancerede metoder. Rynkebehandling og Filler indgår også for at skabe det bedste resultat. Rynkebehandling og Filler sikrer, at væv der er blevet slapt, understøttes og holdes på plads. En optimal behandling når du ønsker mere symmetri i ansigtet og mere elasticitet i huden.

PRIS

19.899 kr. – Din pris 15.000 kr. – Spar 25%

Hudanalyse

Alle ansigter er unikke, og derfor baseres hvert enkelt forløb på en individuel forundersøgelse, rådgivning og planlægning. Det sker i forhold til dine ønsker og hvilken ansigtsbehandling, vi kan råde dig til.

Din hudtype og din huds tilstand netop nu, er udgangspunkt for vores planlægning af dit forhandlingsforløb. Efter den grundige hudanalyse, ser vi på din nuværende livsstil og din kost og rådgiver dig i forhold til at opnå det bedste og længstvarende resultat for dine behandlinger.

Erfarne behandlere

Baseret på mere end 20 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger, er vores kosmetiske behandlinger nogle af de mest effektive og holdbare du kan opnå. Vi arbejder kun med markedet bedste produkter og teknologier for at sikre, at behandling og mål er optimale. Vores ansigtsbehandling Deluxe er nøje sammensat til at matche dine ønsker og samtidig bevare dit ansigts naturlige træk.

Drømmer du for eksempel om:

  • At genskabe dit ansigts tidligere form
  • Få opstrammet huden omkring nedre ansigt
  • Få opstrammet huden på hals og kæbelinje

Når du vælger et Alfa Omega Signatur™ behandlingsforløb fremfor at købe behandlingerne hver for sig, opnår du fordelagtige besparelser.

Gratis hudanalyse

Så book tid til en gratis hudanalyse allerede i dag.

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.