ZO Skin Health peeling

Zo Skin Health Peeling er en innovativ og banebrydende hudpleje og behandlingsform. Den fjerner effektivt døde hudceller og lader et nyt, friskt hudlag komme til syne. Hos Alfa Omega Klinikken er vores peelinger baseret på den amerikanske hudlæge og certificerede dermatolog, Dr. Zein Obagis, medicinske og evidensbaserede produkter.

ZO Skin Health-serien rummer en række målrettede, skånsomme peelinger, der hjælper hudens naturlige evne til at forny sig selv og efterlader den markant forbedret og med en fin og jævn hudtone – helt uden down-time. 

PRIS

Fra 1.100 kr.

Zo Skin Health hudpleje 

I ønsket om at opnå en både smuk og sund hud, har Dr. Zein Obagi skabt denne innovative og effektive serie af medicinsk hudpleje, Zo Skin Health. Serien består af en række effektive produkter med medicinske koncentrationer af aktive ingredienser, som ved banebrydende forskning giver de mest optimale resultater for din hud, uden skader i huden. 

Hudtyper som vil have gavn af en Zo Skin Health behandling er for eksempel akne, hyperpigmentering, rødme og rosacea. Behandlingen er ligeledes effektiv som rynkebehandling.  

Produkterne bruges både i klinikken og til hjemmepleje af din hud. 

Hvad er en Zo Skin Health behandling 

Der er 4 forskellige behandlinger alt efter din generelle hudstruktur. 

ZO STIMULATION PEEL  (anti-aging) 40 minutter.  

Det er en effektiv, skånsom og stimulerende eksfoliering af huden, som kombinerer tre potente syrer med aktive ingredienser for at øge cellefornyelsen og reducere fine linjer og rynker. Huden bliver vækket til live og får en fantastisk glød. Bekæmper pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone 

ZO BLEMISH & OIL CONTROL PEEL (anti-aging) 60 minutter 

Denne peeling er målrettet forebyggelse af urenheder og bumser. Peelingen lægges som en maske, som absorberer talg og urenheder og effektivt exfolierer huden for at fjerne ophobede, døde hudceller. Huden bliver renere og mere klar samtidig med at huden stimuleres til fornyet glød. 

ZO ULTRA HYDRATION PEEL (anti-aging) 45 minutter 

En både stimulerende og utrolig fugtgivende behandling, som virker lindrende og beroligende på huden, forebygger fine linjer og rynker, ensarter hudtonen og genopretter fugtbalancen. 

ZO SKIN BRIGHTENING PEEL (anti-aging) 60 minutter 

Denne peeling går også under navnet Red Carpet Treatment og er den ultimative behandling, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og mineraler for øjeblikkeligt at ensarte hudtonen, opstramme og give huden en fantastisk glød. 

Da produkterne som nævnt er potente og meget aktive, indleder vi altid en behandling med en grundig hudanalyse for at sikre, at resultatet bliver optimalt.