Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

ZO Skin Health peeling

Peeling er en behandlingsform, der effektivt fjerner døde hudceller og lader et nyt, friskt hudlag komme til syne. Hos Alfa Omega er vores peelinger baseret på den amerikanske hudlæge Zein Obagis medicinske og evidensbaserede produkter. ZO Skin Health-serien rummer en række målrettede, skånsomme peelinger, der hjælper huden til at forny sig selv og efterlader den markant forbedret og med en fin og jævn hudtone – helt uden down-time:

ZO STIMULATOR PEEL (anti-aging) 30 minutter

En effektiv, skånsom og stimulerende behandling, som kombinerer tre potente syrer med aktive ingredienser for at øge cellefornyelsen og reducere fine linjer og rynker. Huden bliver vækket til live og får en fantastisk glød.

ZO BLEMISH & OIL CONTROL PEEL (anti-aging) 60 minutter

Denne peeling er målrettet forebyggelse af urenheder og bumser. Peelingen lægges som en maske, som absorberer talg og urenheder og effektivt exfolierer huden for at fjerne ophobede, døde hudceller. Huden bliver renere og mere klar samtidig med at huden stimuleres til fornyet glød.

ZO ULTRA HYDRATION PEEL (anti-aging) 45 minutter

En både stimulerende og utrolig fugtgivende behandling, som virker lindrende og beroligende på huden, forebygger fine linjer og rynker, ensarter hudtonen og genopretter fugtbalancen.

ZO SKIN BRIGHTENING PEEL (anti-aging) 60 minutter

Denne peeling går også under navnet Red Carpet Treatment og er den ultimative behandling, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og mineraler for øjeblikkeligt at ensarte hudtonen, opstramme og give huden en fantastisk glød.

Normalpris

1.200