Profhilo® Body – Opstramning af løs hud på kroppen

Profhilo® Body er en injektionsbehandling med hyaluronsyre der opstrammer løs og kreppet hud på blandt andet undersiden af overarmene, ved knæene, samt maveområdet. Huden i disse områder mister sin elasticitet med alderen, men huden kan også blive løs og kreppet efter fx graviditet og vægttab. Hvis din hud er rynket og slap, så kan Profhilo Body muligvis være en rigtig god behandling for dig.

PRIS

Fra 6.250 kr.

Hvem er behandlingen til

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo® Body er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til at stramme op på løs og kreppet hud på blandt andet decolleté, overarme, knæ eller mave.

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder som ønsker opstramning og genhydrering af løs og slap hud.

Hvordan foregår behandlingen

Profhilo® Body er en biostimulator og er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv. Det vil sige at Profhilo® Body får huden til at producere mere kollagen, elastin og hyaluronsyre, hvilket har en udglattende effekt på kreppet og tynd hud.

Profhilo® Body injiceres med en unik 10 punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at der injiceres 10 små depoter på det område der ønskes behandlet. Behandlingsforløbet består af 2 injektionsbehandlinger med 4 ugers interval. I nogle tilfælde anbefaler vi et start forløb på 3 behandlinger og resultatet kan holde i ca. et år.

Forud for din behandling udfører vi en grundig forundersøgelse, så vi er sikre på, at give dig den mest optimale oplevelse.