Profhilo® Body – Opstramning af løs hud på kroppen

Profhilo® Body er en injektionsbehandling med hyaluronsyre der opstrammer løs og kreppet hud. Specielt velegnet til maveområdet, undersiden af overarmene, inderlår, men også på hals og hænder. Så trænger du til at få behandlet din løse eller kreppet hud kan Profhilo® Body være en behandlingsmulighed til dig.

PRIS

Fra 6.250 kr.

Hvad indeholder Profhilo® Body?

Profhilo® Body består af stabiliseret, injicerbar hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Udover at styrke og fugte huden har Profhilo® Body også en genopbyggende effekt aldring af væv, der er begyndt at miste sin spændstighed. Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen som vi desværre mister med alderen.

Sådan virker Profhilo® Body

Molekylerne i Profhilo® body binder væsken til huden, hvilket hjælper huden egen dannelse af kolagen som opstrammer løs og kreppet hud. Profhilo® Body giver ikke øget volumen som klassiske filler, men genskaber huden elasticitet og spændstighed. Produktet har en levetid i vævet på cirka 4 uger og i denne tid stimuleres huden til dannelse af kollagen og elastin. Resultatet viser sig typisk efter en uges tid og udvikles i takt med hudkvaliteten forbedres.

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo® Body består af et forløb af to injektionsbehandlinger med cirka 4 ugers mellemrum. Hvis du har løs og kreppet hud på maven, underarmene, inderlårene kan dette forløb være en god behandlingsmulighed for dig. Behandlingen kan også kombineres med vores deep-slim® behandling som reducerer fedtceller og opstrammer huden. Med alderen kan huden bliver løs og slap og hvis du ikke ønsker et kirurgisk indgreb kan vores kombinationsbehandling med Deep-slim® og Profhilo® body være en oplagt mulighed.

Hvad indeholder Profhilo® Body?

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk. Oplever du at din hud over din navle, på dine arme, inderlår, hænder eller andre steder på kroppen er blevet mere løs og kreppet, så er Profhilo Body et godt sted at starte.