Signaturbehandling™
- stop hårtab, få fylde og glans igen

Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår – specialudviklet behandlingsforløb mod hårtab med optimalt resultat

Drømmer du om et sundt hår med fylde og glans? Oplever du, at du er begyndt at tabe dit hår eller at de enkelte strå er tynde og sarte? Så er vores Signatur™ Hår den perfekte behandling for dig. 

Uanset hvilken af de 3 behandlingsforløb du vælger, vil vores specialister hjælpe dig til den perfekte behandling og resultat for dig.

 

Læs mere om vores signaturbehandlinger, og book en tid til forundersøgelse.

Hvad er en Signaturbehandling™ Hår?

Sundt hår betyder meget for selvtilliden og selvværdet. Med Alfa Omega Signatur™ Hår opnår håret fylde og glans igen.

Alfa Omega Signatur™ Hår er et specialudviklet behandlingsforløb mod hårtab, hvor vi vurderer om du vil opnå de bedste resultater med vores RepHair®, vores PRP behandling mod hårtab eller en kombination af de to forløb.

Behandlingsforløb mod hårtab, der stimulerer hårrødderne til bedre vækst

RepHair® er et forløb vi har udviklet specielt til dig, der stadig har hår, så hårrødderne kan stimuleres til at gro bedre. Du vil gennemgå en grundig vurdering før behandling, så vi er sikre på, at dit resultat bliver optimalt. RepHair® er udviklet af hårtabsspecialist og klinikejer, Mitte Skjold.

PRP  er til dig, der er meget tyndhåret eller allerede har aldersbetinget hårtab eller sygdom i hårrødderne (alopecia). PRP er kroppens egne vækstfaktorer, som udvindes af en lille prøve af dit eget blod og føres ind i hovedbunden med små prik, for at stimulere hårrøddernes vækst.

Det ultimative resultat opnås ved et kombinationsforløb af begge behandlinger. Vores dygtige eksperter vil vejlede dig til dit optimale resultat.

Til mænd og kvinder, som lider af hårtab

Både mænd og kvinder oplever hårtab, enten som følge af hormonelle ændringer, stress eller sygdomsbetinget hårtab. Vi undersøger, hvad der kan være årsagen til netop dit hårtab og mangel på fylde og sammensætter en hårbehandling, der er målrettet dit behov. 

Vi er specialister i behandling af hårtab ved stimulering af hovedbund og hårrødder. Behandlingerne kombinerer kostanalyse med stimulering af hovedbund og hårrødder bl.a. ved tilføring af vitaminer, mineraler og hyaluronsyre.

Signaturbehandling®

RepHair™

RepHair™ – nøglen til et sundt og fyldigt hår
RepHair™ er en unik behandling, der stimulerer hårvækst, samt bremser hårtab og giver et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

PRP hårbehandling

PRP hårbehandling – få din volumen tilbage i håret
Ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma, kan kroppens celler repareres og stimulere ny hårvækst.

Kombinationsforløb

Kombinationsforløb
Et kombinationsforløb består af 6 RepHair™ & 3 PRP behandlinger.

Vælg mellem 3 kategorier af Alfa Omega Signaturbehandling og spar penge

Vores kunder siger

Signaturbehandling™ - hør hvor stor en forskel det har gjort for Dorte

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™

Bestseller-Produkter

For at sikre det bedst mulige resultat på en behandling på Alfa Omega Klinikken opstartes alle klienter med en foranalyse