Hårtransplantation med FUE-metoden

Alfa Omega Klinikken udfører hårtransplantation med den mest moderne og skånsomme metode; Follicular Unit Extraction, forkortet FUE. Behandlingen af hårtab udføres helt uden anvendelse af skalpel og sting, og består i flytning af individuelle levedygtige hårsække fra baghovedet eller fra siderne af hovedet, til skaldede eller tyndhårede områder. 

De transplanterede hårsække vil som regel producere hår hele livet. Håret vokser naturligt og FUE-metoden efterligner naturlig hårvækst ved den individuelle placering af hver enkelt hårsæk. 

FUE er en meget skånsom behandling, som på grund af de meget fine stik, ikke giver ar og den gør det muligt at give et naturligt resultat.  

PRIS

fra 30.000 kr.

Hvem har brug for hårtransplantation 

Hårtab kan forekomme på flere forskellige måder. Arveligt hårtab forekommer i alle aldre og for begge køn. Kvindeligt hårtab kan være hormonelt betinget. Mandligt hårtab er ofte arveligt betinget. 

Ved hårtransplantation  ser vi på stærke hårsække, som kan skabe en forbedring af hårvækst og antal hår. Hårene tages fra et donorområde i nakken, hvorefter hårene indsættes i de ønskede områder og kan skabe for eksempel den perfekte hårgrænse. 

Behandling af hårtransplantation

Selve behandlingen foregår under lokalbedøvelse. Lægen løsner forsigtigt hårsæk for hårsæk i donorområdet, som oftest er baghovedet. Når et passende antal hårsække er løsnet, implanteres de enkelte hårsække ved hjælp af et præcisionsinstrument som med ganske små prikker, forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet. 

Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel, indtil hårsækken er naturligt anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning. Vores erfarne kirurg er så dygtig til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, at hun kan rekonstruere hvirvler og hårgrænser. Dette er afgørende for kvaliteten, for udseendet, og giver dig et optimalt og naturligt resultat. 

Vores kirurg er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre hårtransplantationer. 

Efter behandling mod hårtab 

Behandlingen er så skånsom, at du umiddelbart efter transplantationen kan forlade klinikken.  

Hvis du overvejer en hårtransplantation, starter dit forløb med en forundersøgelse, samt betænkningstid forud for selve behandlingen.