Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hårtransplantation med FUE-metoden

Alfa Omega Klinikken udfører hårtransplantationer med den mest moderne og skånsomme metode; Follicular Unit Extraction, forkortet FUE. Behandlingen udføres helt uden anvendelse af skalpel og sting og består i flytning af individuelle levedygtige hårsække fra baghovedet eller fra siderne af hovedet til skaldede eller tyndhårede områder.

De transplanterede hårsække vil som regel producere hår hele livet. Håret vokser naturligt og FUE-metoden efterligner naturlig hårvækst ved den individuelle placering af hver enkelt hårsæk.

Selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse. Lægen løsner forsigtigt hårsæk for hårsæk i donorområdet, som oftest er baghovedet. Når et passende antal hårsække er løsnet, implanteres de én for én ved hjælp af et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet. Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel, indtil hårsækken er naturligt anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning. Vores erfarne kirurg er så dygtig til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, at hun kan rekonstruere hvirvler og hårgrænser. Dette er afgørende for kvaliteten og giver dig et optimalt og naturligt resultat.

Behandlingen udføres af Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre hårtransplantationer. Hvis du overvejer en hårtransplantation, starter dit forløb med en forundersøgelse samt betænkningstid forud for selve behandlingen.

Normalpris

fra 30.000