Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Deep Slim®

Introkampagne til og med maj: Køb 3 områder kr. 9.600 – normalpris kr. 11.700.

Naturen har udstyret nogle med en smuk figur, mens det for andre er et konstant arbejde at passe ordentligt på kroppen. Motion, løb, gymnastik, massage og balanceret ernæring har selvfølgelig en positiv effekt, men er ikke altid nok til at opnå det ønskede resultat. Deep Slim®, en innovativ ny behandling til body sculpting, kan hjælpe dig med at modellere din krop til en smuk figur.

Deep Slim® er en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller ødelæggende kulde, hvilket dermed undgår skader på fedtvævet og giver dig muligheden for hurtigt at opnå helt fantastiske resultater.

Deep Slim® – din vej til perfektion

Høj sikkerhed – Smertefri – Hurtige resultater

 • fjerner genstridige fedtdepoter
 • strammer huden op
 • forbedrer cellulite / appelsinhud
 • modellerer kropsformen

Om behandlingen

Deep Slim® er en effektiv innovativ metode til at forme og modellere kroppen. En smertefri behandling, der giver synlige resultater allerede efter de første behandlinger.

Den unikke teknologi virker på huden ved hjælp af multifokal ultralydsenergi der nænsomt stimulerer fedtcellerne uden at beskadige dem, men så de samtidig afgiver en stor del af deres lagrede fedtdepoter. Energien påvirker selv de dybe lag af væv, og vil medføre forbedring af hudens struktur og reduktion af overskydende fedtdepoter og sundere cellulært væv.

 

Hvorfor Deep Slim® er noget for dig

 

Indikationer for brug af Deep Slim®

Deep Slim® er en helt unik ultralydsteknologi med en terapeutisk effekt til at forbedre mange æstetiske udfordringer:

 • Slap hud kan blive strammet op;
 • Fjerner effektivt genstridige fedtdepoter og forbedrer kropsformen;
 • Reducerer cellulite / appelsinhud.

 

Hvordan foregår Deep Slim®?

Deep Slim® er en behandling, der ikke kræver forudgående forberedelse og foregår i følgende faser:

 1. Behandlingsområdet renses;
 2. Ultralydsgel påføres huden;
 3. Deep Slim-håndtaget føres hen over huden i foruddefinerede mønstre,
 4. Gelen fjernes og en fugtighedscreme påføres
 5. Ingen restitution nødvendig – du kan gå direkte tilbage til din dagligdag efter behandlingen

Selve behandlingen afhænger af tilstanden af ​​problemområderne og varer i gennemsnit omkring 20 minutter. Det anbefales at få 2 – 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum.

De første resultater er ofte synlige efter de første behandlinger. Cellulite, appelsinhud og ekstra omfangsrige fedtdepoter forbedres generelt inden for de første 2-3 behandlinger.

Hvor længe resultaterne efter en Deep Slim® behandling vil vare, og om det er nødvendigt at gentage behandlingen, afhænger ofte af klienten selv. Korrekt ernæring, motion og fysisk aktivitet vil hjælpe med at holde resultatet så længe som muligt.

 

Kontraindikationer for udførelse af Deep Slim®

Som med enhver æstetisk behandling har Deep Slim® sine egne kontraindikationer. Og selvom dette er en af de sikreste teknologier, bør behandlingen ikke bruges:

 • af gravide og ammende kvinder;
 • af pacemakerbrugere;
 • ved tilfælde af kræft og knuder;
 • af personer, der bruger insulinpumper og bærere af metalimplantater;
 • af personer, der lider af alvorlige hudsygdomme.

På grund af dens høje effektivitet, fraværet af bivirkninger og den relativt lange bevarelse af de opnåede resultater, er Deep Slim® blevet meget populær blandt klienter på medicinske æstetiske klinikker. Behandlingen kan også med succes kombineres med andre kosmetiske teknikker, hvilket blot øger effekten yderligere.

Normalpris

11.700