Deep Slim® fedtreducering og opstramning

Som de første i Danmark introducerer vi fremtidens ikke-kirurgiske teknologi til body sculpting: Deep Slim®. Med behandligen fjernes genstridige fedtdepoter, fedtcellerne stimuleres nænsomt og huden strammes op på samme tid.  

Reduktion af fedt ved nedbrydning er velkendt: fedtfrysning eller opvarmning. Det er nu ikke længere den eneste vej til den ønskede kropsform. Forskning viser, at det kan være problematisk at dræbe fedtcellerne ved varme eller kulde, da problemet kan opstå igen samme sted eller flytte sig uhensigtsmæssigt.  

Derfor benytter Deep Slim® teknologien en meget præcis og specifik metode til både at stimulere den naturlige fedtreduktion og til at opstramme hudstrukturen.  

PRIS

Fra 2.400 kr. – se Alfa Omega Signatur krop forløb – small – medium eller large

Body contouring 

Fra naturens side er nogle udstyret med en eftertragtet figur. Andre må arbejde hårdt med motion, massage og balanceret kost.  

Tilhører du den sidste kategori, så er Deep Slim® den nye behandling til body sculpting, som kan hjælpe dig til at forme din krop til den smukke figur du ønsker. 

Deep Slim® – din vej til perfektion 

Høj sikkerhed – Smertefri – Hurtige resultater 

  • Reducerer genstridige fedtdepoter 
  • strammer huden op 
  • forbedrer cellulite / appelsinhud 
  • modellerer kropsformen 

Om behandlingen med Deep Slim® 

Behandlingen er en smertefri og du kan se synlige resultater allerede efter de første behandlinger. Faktisk kan 95% se resultater allerede efter bare en behandling på 20 minutter: 1-2 måneder efter vil kroppen have et synligt opstrammet look. 

Resultatet er langtidsvirkende, det er uden ubehagelige følger og ubehag. Da Deep Slim® ikke ødelægger fedtcellerne minimeres risikoen for sideeffekter. 

Den unikke teknologi virker på huden ved hjælp af multifokal ultralydsenergi der nænsomt stimulerer fedtcellerne uden at beskadige dem, så de samtidig afgiver en stor del af deres lagrede fedtdepoter. Energien påvirker selv de dybe lag af væv, og vil medføre forbedring af hudens struktur og reduktion af overskydende fedtdepoter og sundere cellulært væv. 

Hvilke områder kan behandles

Stort set alle områder kan behandles. Resultat: smukkere kropsform, øget velvære og færre genstridige fedtdepoter. 

For at bevare det smukke resultat efter Deep Slim®, er afbalanceret kost, motion og fysisk aktivitet vigtigt.  

Læs mere om behandlingen på vores blog: Deep Slim – body sculpting uden bivirkninger og book tid til behandling.