Rynkebehandling – Effektiv metode til reducering af rynker

Går du og drømmer du om at reducere dine rynker? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi en effektiv behandling til fjernelse af ansigtsrynker.

Vi bruger et anerkendt præparat til reducering af rynker. Præparatet er en rigtig metode til rynkebehandling for at minimere lokale mimiske rynker. De kan nemlig have stor indflydelse på helhedsindtrykket af dit ansigt. Rynkebehandlings præparatet er et muskelafslappende medicinsk præparat, som injiceret med stor præcision i små doser, får de ønskede muskler til at slappe af, så rynkerne udglattes.

Overvejer du en behandling af dine ansigtsrynker? Bestil en forundersøgelse og få en grundig undersøgelse af den bedste løsning til dine ønsker og behov.

PRIS

Fra 800 kr.

Hvordan foregår vores rynkebehandling

Det er afgørende for dit resultat, at din rynkebehandling behandling udføres korrekt. Vi lægger stor vægt på at dosere og fordele præparatet, så rynkerne udglattes, uden at dit ansigt mister liv og personlige udtryk.

Små doser præparatet injiceres (sprøjtes) under huden, i muskulaturen de ønskede steder. Det tager kun 10-15 minutter alt efter antallet af steder der skal behandles. Huden kan være øm i timerne efter behandlingen.

Huden afslappes synligt og rynker i ansigtet glattes indenfor den første uge. Resultatet af din rynkebehandling ses efter 7-10 dage og effekten varer typisk tre til fire måneder, hvorefter den aftager. Ved gentagne behandlinger vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist.

Det er vigtigt for os, at dit resultat ser naturligt smukt ud, at det skaber balance i ansigtet og ikke ændrer dit personlige udtryk. Derfor tilføres kun små mængder præparatet, til et resultat, der er naturligt, med bevarelse af enkelte mimiske rynker, der giver dit ansigt liv.

Hvad kan rynkebehandlingen gøre for dig?

Rynkebehandling  er den mest kendte behandling mod rynker i verden. Rynker i huden er en naturlig udvikling med alderen, som også kan være betinget af hormoner, være arvelige eller resultat af livsstil.

En rynkebehandling får den injicerede muskel til at slappe af og huden over musklen glattes ud. Dermed slippes det anspændte udtryk i dit ansigt, og du vil se friskere og naturligt afslappet ud i løbet af 14 dage.

Hvilke typer ansigtsrynker kan vi hjælpe med at fjerne?

  • Panderynker
  • Bekymringsrynker
  • Rynker ved og under øjenene
  • Rynker mellem øjenbrynene
  • Rynker omkring læben
  • Rynker på hagen
  • Halsrynker
  • Rygerynker
  • Kæbelinje og hamsterposer
  • Blandt mange flere!

Behandlingen er mere end en rynkebehandling

Vores behandling er mere end bare en rynkebehandling. Præparatet kan nemlig andet og mere end at reducere rynker. Vi har mange års erfaring med behandling af tandkødssmil og reduktion af overudviklede kæber, ved injektion i masseter-musklen. Det vil for mange patienter også reducere en firkantet ansigtsform.

Vi gennemfører altid en forundersøgelse før din rynkebehandling for at sikre en optimal behandling. Så får du et resultat du bliver glad for. Der er altid 48 timers betænkningstid før opstart af behandling.

Behandlingen udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Alfa Omega Klinikken har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger, herunder behandling med behandlingspræparatet.

Find også vores alternative behandlinger til reducering af rynker

Skinbooster

Reducer fine linjer og rynker samt forbedre din huds elasticitet med en skinbooster behandling. Den unikke hyaluronsyre formel tilfører dyb fugt og fremmer hudfornyelse for en ungdommelig glød.

Læs om vores skinbooster behandling her

skinbooster
fddfg

Profhilo®

Profhilo® forbedrer hudkvaliteten ved at stimulere produktionen af kollagen og hyaluronsyre, hvilket mindsker fine linjer og øger elasticitet. Behandlingen, ideel til ansigt, hals og decolleté.

Læs mere om Profhilo® behandlingen her

Alt om rynkebehandling

Hvorfor får man rynker?

Rynker opstår som en naturlig del af ældningsprocessen, hvor huden mister sin elasticitet og fugt. Derudover kan faktorer som solskader, rygning, og genetik også spille en væsentlig rolle i udviklingen af rynker.

Kan man selv fjerne eller forebygge rynker?

Selvom det ikke er muligt fuldstændig at fjerne rynker selv, kan man forsinke deres udvikling. En ordentlig solbeskyttelse, en sund livsstil, og gode hudplejerutiner med de rigtige hudpleje produkter kan hjælpe med at bevare hudens ungdommelighed, glathed og glans.

Hvor længe holder resultaterne efter en rynkebehandling?

Holdbarheden på en rynkebehandling kommer helt an på typen af behandling. Effekten på vores rynkebehandling bliver synlig inden for 7-10 dage og holder normalt i tre til fire måneder, før den gradvist aftager. Med regelmæssige gentagne behandlinger kan du opleve en forlænget varighed af effekten, og rynkernes dybde vil gradvist blive mindre

Hvad er den bedste behandling mod rynker?

Den bedste rynkebehandling afhænger af dine individuelle behov, din hudtype og den situation du står i. For den bedste rådgivning om hvilken behandling som passer bedst til dine forventninger, anbefaler vi at du booker en tid til en grundig forundersøgelse. Her vil vi gennemgå dine specifikke behov og forventninger, så vi sammen kan finde frem til den mest effektive og tilfredsstillende behandlingsmetode for dig.

Kan rynkebehandling kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

Ja det kan du sagtens, det er faktisk en af styrkerne ved Alfa Omega Signaturbehandling™. Vi specialiserer os i at kombinere forskellige behandlingsformer for at skabe harmoni og fremhæve din unikke skønhed. Dette sikrer en helhedsorienteret tilgang til både forebyggelse og behandling af rynker og andre hudproblemer.

Få et komplet behandlingsforløb

Ved du allerede hvad du kan opnå med kosmetiske behandlinger, så prøv vores skræddersyede behandlingsforløb – Nemlig Alfa Omega signaturbehandling.

Læs om vores signaturbehandling

Facebook - Mesoterapi

Rynkebehandlinger i hjertet af København

Ønsker du at reducere rynker og opnå et friskere ansigt? Vores kosmetiske specialister står klar til at tilbyde dig den mest effektive rynkebehandling i København. Vi er eksperter i behandling af rynker i ansigtet og på kroppen, og vi tilbyder personlig rådgivning for at finde den behandling der lever bedst op til dine behov og forventninger. Lad os hjælpe dig med at opnå de resultater, som du går og drømmer om.