Rynkebehandling er en balance

Rynkebehandlings præparatet er en rigtig metode til rynkebehandling for at minimere lokale mimiske rynker. De kan nemlig have stor indflydelse på helhedsindtrykket af dit ansigt. Rynkebehandlings præparatet er et muskelafslappende medicinsk præparat, som injiceret med stor præcision i små doser, får de ønskede muskler til at slappe af, så rynkerne udglattes. 

PRIS

Fra 800 kr.

Hvordan foregår en rynkebehandling

Det er afgørende for dit resultat, at din rynkebehandling behandling udføres korrekt. Vi lægger stor vægt på at dosere og fordele præparatet, så rynkerne udglattes, uden at dit ansigt mister liv og personlige udtryk.  

Små doser præparatet injiceres (sprøjtes) under huden, i muskulaturen de ønskede steder. Det tager kun 10-15 minutter alt efter antallet af steder der skal behandles. Huden kan være øm i timerne efter behandlingen.  

Huden afslappes synligt og rynker i ansigtet glattes indenfor den første uge. Resultatet af din rynkebehandling ses efter 7-10 dage og effekten varer typisk tre til fire måneder, hvorefter den aftager. Ved gentagne behandlinger vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist. 

Det er vigtigt for os, at dit resultat ser naturligt smukt ud, at det skaber balance i ansigtet og ikke ændrer dit personlige udtryk. Derfor tilføres kun små mængder præparatet, til et resultat, der er naturligt, med bevarelse af enkelte mimiske rynker, der giver dit ansigt liv. 

Hvad kan en  rynkebehandling gøre for dig 

Rynkebehandling  er den mest kendte behandling mod rynker i verden. Rynker i huden er en naturlig udvikling med alderen, som også kan være betinget af hormoner, være arvelige eller resultat af livsstil.  

En rynkebehandling får den injicerede muskel til at slappe af og huden over musklen glattes ud. Dermed slippes det anspændte udtryk i dit ansigt, og du vil se friskere og naturligt afslappet ud i løbet af 14 dage. 

Behandlingen er mere end en rynkebehandling

Præparatet kan nemlig andet og mere end at reducere rynker. Vi har mange års erfaring med behandling af tandkødssmil og reduktion af overudviklede kæber, ved injektion i masseter-musklen. Det vil for mange patienter også reducere en firkantet ansigtsform. 

Vi gennemfører altid en for-konsultation før din rynkebehandling for at sikre en optimal behandling. Så får du et resultat du bliver glad for. Der er altid 48 timers betænkningstid før opstart af behandling. 

Behandlingen udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Alfa Omega Klinikken har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger, herunder behandling med præparatet.