Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår – RepHair® mod hårtab

Få volumen tilbage med det unikke behandlingsforløb, Signaturbehandling RepHair® mod hårtab. Det stimulerer hårvækst, bremser hårtab og giver et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår. 

Forløbet er til dig, der ønsker glansfuldt hår, med volumen og naturlig fylde. Dit hår bærer måske præg af tidligere sygdom eller uønskede arvelige egenskaber og løsningen er at arbejde på håret indefra.

Alfa Omega Klinikkens indehaver Mitte Skjold, har mange års erfaring fra førende hårklinikker i Danmark. RepHair® behandlingen er baseret på hendes indgående kendskab til behandling af hårtab og skadet hår.  

PRIS

En behandling 2.500 kr. . – Din pris 9.900 kr. forløb 6 behandlinger – Spar 34%

Signaturbehandling Hair RepHair®

Signaturbehandling RepHair® forløbet består af 6 behandlinger fordelt over 3 måneder. 

Både mænd og kvinder kan have gavn af behandlingerne, da hårtab kan være generende. Hårtab kan forekomme i større eller mindre grad og skyldes blandt andet arvelige forhold, alopeci, stress eller alder. Uanset årsagen, vil et professionelt behandlingsforløb give dit hår fylde og glans tilbage. 

RepHair® forløbet er en kombination af kostanalyse, stimulering af hovedbund og hårrødder. Din hovedbund tilføres vitaminer, mineraler og hyaluronsyre gennem overfladiske mikro-perforeringer. Med denne metode er det muligt at behandle rødder og hovedbund indefra, og opnå resultater, som ikke kan opnås ved hjælp af serum og stimulering udefra. 

Behandlingen er et luksusboost til dit hårs celler og giver et smukt resultat.   

Analyse før behandling mod hårtab

Før behandlingsforløbet taler vi om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Da forløbet tager 3 måneder, vil du løbende kunne forvente forbedringer af dit hårs struktur og fylde.  

Ved analysemødet sikrer vi os, at der er liv i hårsækkene før opstart med en grundig håranalyse.  

Erfarne behandlere 

På Alfa Omega Klinikken har vi stor erfaring med hårbehandlinger. Vi arbejder kun med de allerbedste teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang.   

Drømmer du om:  

  • Sundt, glansfuldt hår 
  • Hår med volumen 
  • Stop af hårtab 

Med Alfa Omega Signatur™ Hair RepHair behandlingsforløb, opnår du fordelagtige besparelser på vejen mod dit ønskehår, så book tid til en gratis analyse allerede i dag. 

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.