Profhilo® behandling – Opstramning af løs og slap hud

Profhilo® er en effektiv løsning til løs og slap hud i ansigt, hals og decolleté, og stimulerer hudens produktion af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette fremmer naturlig foryngelse, forbedrer hudstrukturen, minimerer fine linjer og øger hudens elasticitet og hydrering.

Vores eksperter hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vejledning om Profhilo-behandlingen. Kontakt os for en grundig forundersøgelse i vores klinik i Københavns centrum.

PRIS

Fra 3.800 kr. (2 ml.)

Behandling til opstramning af slap og løs hud

Som tiden går oplever mange at hudens elasticitet aftager. Huden bliver mere løs, hængende og evt. kreppet. Det skyldes, at hudens naturlige kollagen-produktion aftager, og det påvirker hudkvaliteten. Samtidig nedbrydes fedtvævet og huden taber dermed sin naturlige volumen. Rynker og linjer i huden bliver tydeligere og huden ser ældre samt mere træt ud.

Her er Profhilo® en god og effektiv behandling da den tilfører let volumen, øget elasticitet, fugt samt mere glød til huden. Profhilo® stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin og hyaluronsyre. Hvilket medfører en forbedring af hudkvaliteten, fugtniveauet samt spændstigheden i vævet der giver en naturlig foryngelse af huden.

Hvordan foregår behandlingen med Profhilo®

Profhilo® er en hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at fordele sig i hele vævet. Profhilo® injiceres med en unik 5 punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at der injiceres 5 små depoter på hver side af det område der ønskes behandlet.

Behandlingen foretages af 2 – 3 omgange med 4 ugers interval og resultatet holder i ca. 6 – 8 måneder.

Forud for din behandling udfører vi en grundig forundersøgelse, så vi er sikre på, at give dig den mest optimale oplevelse.

Mesoterapi

Profhilo® – En effektiv behandling til:

Oplev effekten – Behandling med Profhilo® før og efter

Er Profhilo® den rette behandling for dig?

Er du stadig usikker på, om Profhilo® er den rette behandling for dig? Hos Alfa Omega Klinikken er vi her for at hjælpe dig med at træffe det bedste valg for din hud og dit velvære. Vores team af eksperter er dedikeret til at sikre, at hver eneste behandling bliver tilpasset dine unikke behov og ønsker. Kontakt os i dag for at bestille en forundersøgelse, og tag det første skridt mod en mere ungdommelig og strålende hud med Profhilo®.