Profhilo® – Forbedring af hudkvaliteten

Profhilo® er en effektiv behandling mod løs og slap hud som kan anvendes i ansigtet, halsen og på decolleté. Profhilo® stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin og hyaluronsyre, hvilket fremmer en naturlig foryngelse samt forbedrer hudens struktur, minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden øges.

PRIS

Fra 3.800 kr. (2 ml.)

Hvem er behandlingen til

Som tiden går oplever mange at hudens elasticitet aftager. Huden bliver mere løs, hængende og evt. kreppet. Det skyldes, at hudens naturlige kollagen-produktion aftager, og det påvirker hudkvaliteten. Samtidig nedbrydes fedtvævet og huden taber dermed sin naturlige volumen. Rynker og linjer i huden bliver tydeligere og huden ser ældre samt mere træt ud.

Her er Profhilo® en god og effektiv behandling da den tilfører let volumen, øget elasticitet, fugt samt mere glød til huden.

Profhilo® stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin og hyaluronsyre. Hvilket medfører en forbedring af hudkvaliteten, fugtniveauet samt spændstigheden i vævet der giver en naturlig foryngelse af huden.

Hvordan foregår behandlingen

Profhilo® er en hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at fordele sig i hele vævet. Profhilo® injiceres med en unik 5 punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at der injiceres 5 små depoter på hver side af det område der ønskes behandlet.

Behandlingen foretages af 2 – 3 omgange med 4 ugers interval og resultatet holder i ca. 6 – 8 måneder.

Forud for din behandling udfører vi en grundig forundersøgelse, så vi er sikre på, at give dig den mest optimale oplevelse.