Viscoderm® Skinkò e – Sund og jævn hudtone

Vores behandling med Viscoderm® Skinkò e er en aktiv biokomplementering. Resultatet er en synligt sundere hud, der samtidig skaber en mere ensartet og jævn hudtone. Det særlige ved Skinkó e er den specielle sammensætning af produktet. Skinkó e regenererer huden indefra og forbedrer hudens struktur og elasticitet, så huden fremstår lysnet og mere frisk og levende i sit udtryk. Viscoderm® Skinkó e har en opstrammende effekt på huden omkring øjnene. Behandlingen reducerer mørke rander under øjnene, idet det mindsker den mørke pigmentering i huden og derved får huden til at fremstå lysere og mere jævn i hudtonen.

PRIS

Fra 1.500 kr.

Hvem er behandlingen til

Viscoderm® Skinkò e er den ideelle løsning for dig, der ønsker at gøre op med mørke rande, samt opnå et friskere udtryk omkring øjnene. Behandlingen er særligt effektiv, da den forbedrer de hudforyngende vævsprocessor og får vævet til at generere nye hudceller, der giver opstramning af bindevævet.

Viscoderm® Skinkò e kan anvendes til alle hudtyper, til personer i alle aldre og på små eller store områder af kroppen. Resultatet er en synligt yngre og sundere hud, som stråler mere og har en ensartet farve.

Hvordan foregår behandlingen

Viscoderm® Skinkò e er et anti-age-kompleks, som indeholder mere end 50 dermofunktionelle ingredienser, herunder ikke-krydsbundet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyre.

Viscoderm® Skinkò e injiceres i øvre dermis (underhuden) og er tilsigtet ansigt, øjenomgivelser, hals, decolleté (bryst) og hænder.

Viscoderm® Skinkò e udføres med en meget tynd nål med små stik i hudens overflade. Behandlingen forbedrer hudens fremtoning, udstråling, den dybe hydrering samt hudens struktur. Ligeledes beskytter behandlingen mod og reparerer UV-skader så som pigmentforandringer.
Behandlingen udføres som en kur på 3 – 5 behandlinger, med 2 ugers interval. For at vedlige holde dit resultat anbefales der 2 behandlingsforløb om året.