Hudanalyse visia – (30 minutter)

Omdrejningspunktet for alle vores behandlinger er den bedste rådgivning, så vi kan skabe solide resultater for dig og din hud. Derfor tilbyder vi altid en gratis hudanalyse, hvor vi undersøger din hud og drøfter dine overvejelser, ønsker og behov.

PRIS

0.00

Hvad er en hudanalyse?

En hudanalyse er vigtig, uanset om du døjer med hudproblemer eller bare vil forebygge: Din hud reagerer på alt du møder i livet: følelser, madvarer og livsstil er bare nogle af de ting, der kan påvirke din hud. Hver dag udsættes din hud for alt fra sollys og luftforurening til make-up og eventuelt medicin. Derfor er det vigtigt med en behandlingsplan og en daglig hudplejerutine, der kan holde huden sund. Vi kan rådgive dig om produkter og behandlinger, som passer til din hud, dine ønsker og dine behov.

Med vores gratis 30-minutters hudanalyse, lærer vi din hud bedre at kende. Vi ser på din hudtype, på din huds værn mod verden, den barriere. Er din hud velfugtet, er den for fedtet, er der udfordringer som for eksempel acne eller rosacea?  

Hvem har brug for en hudanalyse?

Alle mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv, at huden reagerer uhensigtmæssigt i kortere eller længere tid. Som teenager kan du være plaget af udbrud, acne eller generelt tilstoppede porer. Som voksen kvinde spiller din hormonbalance ind og kan give problemhud, selvom du aldrig har kendt til det før. Som mand kan du for eksempel få udfordringer i område med skægvækst. Både mænd og kvinder kan få rosacea eller voksen acne. 

Derfor er det vigtigt, at vi grundigt lærer din hud og din livsstil at kende, før en eventuel behandling sættes i gang. På den måde kan vi tilpasse en behandling specielt til dig, der vil give optimal effekt for din hud. 

Få en gratis hudanalyse i København

Med en gratis hudanalyse fra vores kosmetiske sygeplejerske hos Alfa Omega Klinikken i København, får du gode råd til faste rutiner for daglig hudpleje og en god behandlingsplan, så din hud kan blive smuk og sund igen. Regelmæssig pleje giver dig en jævn hudstruktur og gløden tilbage. Ønsker du en udvidet analyse, så læs mere om vores udvidede hudanalyse – Visia Diagnosticering.

Bestil tid til gratis hudanalyse nedenfor.