Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Øjenlågsløft – et lille indgreb med stor effekt

Tunge eller hængende øjenlåg er i bedste fald et kosmetisk problem, men involverer ofte også gener som hovedpine eller reduceret synsfelt. Med en øjenlågsoperation kan vi korrigere tunge øjenlåg eller poser under øjnene ved et lille indgreb i lokalbedøvelse. Ved operationen fjerner plastikkirurgen overskydende hud, så øjenomgivelserne befries for den tyngde, som kan være så generende.

Ved behandling af øvre øjenlåg vil vi have fokus på at genskabe en naturlig globelinje, så vi opnår et harmonisk og smukt løft af øjenlåget. Ved behandling af poser under øjnene vil det som regel være løs hud og/eller fedtpuder under øjnene, som skal reduceres for at genskabe et jævnt og friskt øjenområde.

Før et øjenlågsløft er det vigtigt at få den rette rådgivning af vores plastikkirurg. Derfor starter din behandling altid med en forundersøgelse, hvor plastikkirurgen vil undersøge dig og vurdere, hvilke muligheder, du har.

Normalpris

11.000