Øjenlågsløft – et lille indgreb med stor effekt

Et øjenlågsløft er et løft af tunge eller hængende øjenlåg. Det er i bedste fald et kosmetisk problem, men involverer ofte også gener som hovedpine eller reduceret synsfelt.

Med en øjenlågsoperation kan vi korrigere tunge øjenlåg eller poser under øjnene ved et lille indgreb i lokalbedøvelse. Ved operationen fjerner plastikkirurgen overskydende hud, så øjenomgivelserne befries for den tyngde, som kan være så generende.

Få et smukkere og mere vågent udseende tilbage og slip af med tunge, generende øjenlåg.

PRIS

11.000

Hvordan foregår et øjenlågsløft

Ved behandling af øvre øjenlåg vil vi have fokus på at genskabe en naturlig globelinje, så vi opnår et harmonisk og smukt løft af øjenlåget. Ved behandling af poser under øjnene vil det som regel være løs hud og/eller fedtpuder under øjnene, som skal reduceres for at genskabe et jævnt og friskt øjenområde.

Der lægges et snit i en hudfold i øjenlåget, hvorefter overflødig hud fjernes. Snittet syes med fin tråd.

Er det poser under øjnene der skal fjernes, fjernes fedtvæv under øjnene.

Behandlingen tager ca. en time og foregår under lokalbedøvelse. Du bliver behandlet af erfarne kosmetiske kirurger.

Da det er hud vi arbejder med, er der ingen garanti for, hvor længe behandligen holder. Det afhænger af blandt andet livsstil, arvelighed og hudens tilstand i øvrigt.

Huden omkring øjet kan være let hævet og misfarvet i 1-2 uger, som et blåt øje.

Hvorfor løfte øjenlåg

Tunge øjenlåg kan være en arvelig tendens, hvor øjenlågene hænger så langt ned, at det reducerer dit synsfelt. Det kan være mindre, men både kosmetisk og personligt ubehageligt med store poser under øjnene eller et altid træt udseende med søvnige øjne.

Slip af med:

  • Tunge øjenlåg
  • Søvnige øjne
  • Trætte øjenlåg
  • Reduceret synsfelt
  • Poser under øjnene

Grundig forundersøgelse før behandling

Før et øjenlågsløft er det vigtigt at få den rette rådgivning af vores plastikkirurg. Derfor starter din behandling altid med en forundersøgelse, hvor plastikkirurgen vil undersøge dig og vurdere, hvilke muligheder, du har. Dine ønsker og muligheder gennemgås, ligesom et forventet resultat vil blive drøftet.