Alfa Omega Signaturbehandling™ Krop – Large

Signaturbehandling Krop Large er løsningen til dig, der ønsker flere dele af din krop strammet op eller ønsker en helkropsbehandling. Behandlingen er for dig, som arbejder aktivt på at forme din krop, men ikke har opnået det ønskede resultat. Large er et behandlingsforløb med Deep Slim® teknologi, som påvirker selv de dybe lag af væv, og vil medføre forbedring af hudens struktur, reduktion af overskydende fedtdepoter og give et sundere cellulært væv.  

Stort set alle områder kan behandles. Resultat: smukkere kropsform, øget velvære og færre genstridige fedtdepoter.  

PRIS

En behandling 3.500 kr. – Din pris 21.600 kr. for 3 områder – 3 behandlinger – Spar 31%

Helkropsbehandling Large 

Signaturbehandling Large forløbet er 3 behandlinger af 3 områder. Metoden giver fantastiske og hurtige resultater, den er smertefri og uden ubehagelige følger og ubehag. Deep Slim ødelægger ikke fedtcellerne; derfor minimeres risikoen for sideeffekter.  Fedtcellerne reduceres og huden opstrammes.

Analyse før behandling 

Dine ønsker til kropsform og din livsstil afspejler hvem du er. Det er vores udgangspunkt. For at opnå det optimale og længstvarende resultat, sammensætter vi dit behandlingsforløb præcis efter din kropstype og din livsstil. På den måde opnår vi et perfekt resultat af forløbet, med den bedste teknologi på markedet. 

Dit ønske om en krop, der i form afspejler den du er, er opnåelig. Med en helkropsbehandling og hjælp fra Deep Slim teknologi, opnår du en perfekt kropsform og opstrammet hud uden cellulitis. Signaturbehandling Krop Large er vores mest effektive luksusforløb, med den bedste og mest målrettede teknologi på markedet. Resultatet vil du se allerede efter første behandling på klinikken. 

Erfarne behandlere 

På Alfa Omega Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger. Vi har nøje afsøgt markedet for de allerbedste produkter og teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang.   

Med Signaturbehandling Large opnår du:  

  • Perfekt kropsform 
  • Opstrammet hud uden cellulitis 
  • En krop, der afspejler den du er 

Alfa Omega Signatur™ Krop Large behandlingsforløb, giver dig en fordelagtig besparelse på vejen mod din ønskekrop, så book tid til en gratis analyse allerede i dag.

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.