Signaturbehandling™ Deep Slim - en innovativ kropsbehandling

Trænger din krop til opstramning eller drømmer du om at reducere fedtdepoter og cellulite?

Der er mange behandlinger på markedet, som lover at kunne levere de resultater, vi så gerne vil se. Først nu er vi blevet præsenteret for en behandling, hvor vi med vores mange års erfaring kan stå inde for sikkerhed og effekt. Deep Slim er en effektiv, fedtreducerende behandling, som vi er de eneste i Danmark der tilbyder.

Læs mere om vores 3 signaturbehandlinger til kroppen, og book en tid til forundersøgelse.

Hvad er en Deep Slim kropsbehandling?

Som den første klinik i Danmark kan vi præsentere Deep Slim behandling, til body sculpting, reduktion af fedtdepoter og cellulitis. Deep Slim er en innovativ, ny behandling til opstramning af din krop. 

Signatur™ Deep Slim er baseret på en revolutionerende multi-fokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller kulde. På denne måde undgås risiko for de skader på fedtvævet, som frysning eller opvarmning medfører. Teknologien kan levere både opstramning af huden og komprimering af fedtceller og resultaterne er imponerende. 

Deep Slim er smertefri, og giver synlige resultater umiddelbart efter første behandling. En behandling varer i gennemsnit omkring 20 minutter, afhængigt af området der ønskes behandlet, samt tilstanden i problemområderne. Det anbefales at gentage behandlingen 2-3 gange, med cirka 2 ugers mellemrum.

Resultat af Deep Slim behandling

Efter den første behandling, vil der allerede være synlige resultater – cellulite (appelsinhud) og fedtdepoter forbedres oftest inden for de første 2-3 behandlinger.

For at bevare de smukke resultater efter Deep Slim, er det vigtigt at du selv sørger for korrekt ernæring, motion og fysisk aktivitet. På denne måde holder resultatet længere.

En Signaturbehandling™ Deep Slim kropsbehandling er for dig der ønsker:

  • En synlig opstramning af huden 
  • Reduktion af uønskede fedtdepoter
  • En tonet krop
  • Opstrammet hud på maven 
  • Færre strækmærker og ar
  • Reduktion af cellulitis

Deep Slim er den eneste fedtreducerende behandling på markedet, der specifikt undgår at dræbe fedtceller og ødelægge vævet. Behandlingen får fedtcellerne til at trække sig sammen, så kroppen bliver opstrammet og tonet. Fordelen ved ikke at ødelægge fedtcellerne er, at man undgår de fordybninger og ‘huller’, andre metoder kan forårsage. 

Ved at vælge Alfa Omega Signatur™ Krop, frem for at købe behandlingerne enkeltvis, opnår du fordelagtige besparelser. Afhængig af hvor mange områder, du ønsker at behandle, kan du vælge mellem 3 Signatur™ Krop-behandlinger.

Signaturbehandling®

Small

Signatur behandling™  Small
Behandlingen er for dig, der kæmper med den sidste lille mavedelle, uanset antallet af mavebøjninger.

Medium

Signatur behandling™ Medium
Behandlingen er for dig som er aktiv, men hvor den ekstra indsats kræves, for at opnå det ønskede resultat.

Large

Signatur behandling™  Large
Behandlingen gør det muligt at opnå fantastiske og hurtige resultater, samtidig med den er smertefri.

Vælg mellem 3 kategorier af Alfa Omega Signaturbehandling og spar penge

Vores kunder siger

Signaturbehandling™ - hør hvor stor en forskel det har gjort for Dorte

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™

Bestseller-Produkter

For at sikre det bedst mulige resultat på en behandling på Alfa Omega Klinikken opstartes alle klienter med en foranalyse