Signaturbehandling™
- naturligt ansigtsløft uden kirurgi

Alfa Omega Signaturbehandling™ Hud – opnå et naturligt ansigtsløft, forbedret hudstruktur og reduktion af linjer og alderstegn uden kirurgi.

Drømmer du om et friskere, sundere udtryk? En hud med færre fine linjer? At ligne dig selv i en friskere, smukkere udgave? Vi har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger, og har specialiceret os i at skabe harmoniske resultater og strålende hud med minutiøse justeringer af asymmetrier og tabt volumen.

Hvad er Signaturbehandling™ Hud?

Hos Alfa Omega Klinikken tror vi på, at det smukkeste, mest harmoniske og naturlige ansigt har linjer. Vi har derfor udviklet dette naturlige ansigtsløft med respekt for og et ønske om, at beholde det, der gør lige præcis dit ansigt unikt – nemlig dine ansigtstræk, konturer og balancen i dit udtryk.

Vi ved, at kosmetiske behandlinger er et stort og vigtigt ansvar, og derfor er vores behandlere professionelle og erfarne, bruger godkendte teknikker og har en forståelse for ansigtets unikke træk.

Alfa Omega Signatur™ Hud er et behandlingsforløb sammensat af førende teknologier og metoder, baseret på 20 års sundhedsfaglig erfaring med kosmetiske behandlinger.

Et naturligt løft

Dit forløb starter altid med en hudanalyse og en grundig gennemgang af dit ansigts træk, hvor vi stiller spørgsmål i forbindelse med dine ønsker og behov. Vi ser på de muligheder du har, for at opnå dit drømmelook, og hvilke af vores behandlinger, der giver den største og smukkeste effekt. 

Dit behandlingsforløb

Vi sammensætter et behandlingsforløb kun til dig, så du for eksempel opnår et løft af huden under hagen, huden på kinderne og huden på halsen. 

Vælg mellem vores 3 ansigtsbehandlinger: Petit, Classique og Deluxe alt efter omfanget af dine ønsker. 

Drømmer du om:
  • Et friskere og sundere udtryk
  • At opnå bedre hudstruktur med mindre porer og en klarere hudtone
  • At reducere rynker og linjer
  • En opstramning af huden
  • At bevare dine naturlige ansigtstræk
  • Et løft gennem arbejde med konturer og minimale justeringer
  • At ligne dig selv, blot i en friskere og endnu smukkere udgave

Så kan vi anbefale en gratis forundersøgelse til Alfa Omega Signatur™ Hud for at få afdækket dine muligheder for et naturligt ansigtsløft.

Ved at vælge Alfa Omega Signatur™ Hud, frem for at købe behandlingerne enkeltvis, opnår du fordelagtige besparelser

Signaturbehandling™

Petit

Signaturbehandling™  Petit
Til dig, der ikke har prøvet kosmetiske behandlinger før, ud over fx at få renset din hud.

Classique

Signaturbehandling™  Classique
Du er kommet til et sted i livet, hvor du synes du alt for længe har set træt og trist hud. Og det vil du nu gøre noget ved.

Deluxe

Signaturbehandling™  Deluxe
Du føler dig slidt at se på. Måske har dit ansigt ændret form, fra 3-4 kantet. Huden er blevet markant løsere i nedre ansigt, på kæbelinjen og ved halsen.

Vælg mellem 3 kategorier af Alfa Omega Signaturbehandling og spar penge

Vores kunder siger

Signaturbehandling™ - hør hvor stor en forskel det har gjort for Dorte

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™

Bestseller-Produkter

For at sikre det bedst mulige resultat på en behandling på Alfa Omega Klinikken opstartes alle klienter med en foranalyse