Signaturbehandling™
- naturlighed, skønhed, sundhed

Alfa Omega Signaturbehandling™ – et unikt behandlingskoncept sammensat på baggrund af 20 års erfaring med hud, hår og krop.

Ikke 2 ansigter eller mennesker er ens. Derfor har vi specialiceret os i at skræddersy behandlingsforløb, der fremhæver din unikke skønhed og skaber harmoni i dine proportioner. 

I flere tilfælde kan vi komme langt ved kun at sætte ind med én behandlingsform. De virkelig imponerende resultater opnår vi erfaringsmæssigt ved at kombinere flere behandlingsformer, så de supplerer og understøtter hinanden. Det er derfor vi har skabt Alfa Omega Signaturbehandling™

Book en tid til forundersøgelse herunder:

Alfa Omega Signaturbehandling™

Med vores Signaturbehandling™ sætter vi det hele menneske i centrum. Derfor vil en af vores professionelle kosmetiske sygeplejersker foretage en grundig forundersøgelse og hudanalyse. Det sker for at sikre, at du får det rigtige forløb, skræddersyet specielt til dig. Undersøgelsen vil blandt andet afdække, hvorfor du ønsker en behandling, hvad du spiser, dit søvnmønster, din livsstil m.m.

Du vil også blive spurgt ind til hvilket resultat du drømmer om, hvilke produkter du bruger og om hændelser, der kan have haft indflydelse på din hud og dit hår. Hos os hænger ydre skønhed nemlig sammen med indre skønhed.

Unik kombination til opstramning, udglatning og hudfornyelse

Alfa Omega Signaturbehandling™ kombinerer førende teknologier og metoder, som 20 års sundhedsfaglig erfaring med kosmetiske behandlinger har vist, giver den største effekt. 

Vi har mange tangenter at spille på og vælger den rette sammensætning af behandlinger til netop dig, så vi kan opnå markante resultater uden kirurgi. Vi bruger udelukkende præparater og teknologier, hvor vi med egne øjne kan se resultater og vi går foran i branchen i sammensætning af metoder. Vi er blandt andet nogle af de første i Danmark der kombinerer PRP med Dermapen 4.

Vi gør en afgørende forskal, når vi lader behandlingsmetoderne understøtte hinanden med fokus på både forebyggelse og behandling.

Smuk hud trin for trin

Når vi kender din historie og vi har afstemt mulige forventninger til behandlingsresultater, sammensætter vi et behandlingsforløb målrettet din hud og dine behov. Hvert behandlingsforløb er unikt og alle behandlinger følges op på inden vi går videre i det planlagte forløb. På den måde sikrer vi, at du får et smukt resultat, du er tilfreds med – og et resultat, der holder længe.

Når du vælger en af de 9 Signaturbehandlingsforløb, får du det bedste fra vores mange behandlingsmuligheder samlet i én behandling, og frem for at købe behandlingerne enkeltvis, opnår du naturligvis fordelagtige besparelser. 

Alle Signaturbehandlinger™ skaber resultater uden kirurgi.

Læs mere om vores Signaturbehandlinger™ til ansigt, krop og hår. De kan naturligvis kombineres, som det passer ind i dine ønsker.

Vi glæder os til at tage imod dig på Alfa Omega Klinikken.

Signaturbehandling®

Hud

Alfa Omega Signatur™ Hud er en behandling for dig, der ønsker en opfriskning af dit ansigt. Hos Alfa Omega Klinikken, har vi respekt for, at dine unikke træk er med til at definere dig! Derfor ønsker vi ikke at slette dine naturlige træk, men derimod bevare dine mimiske træk, samtidig med at rynker og linjer reduceres og du opnår et sundere udtryk. Alfa Omega Signatur™ Hud behandlingen er både til mænd og kvinder.

Alfa Omega Signatur™ Hud behandlingen er baseret på 20 års erfaring samt førende teknologier indenfor kosmetiske behandlinger – på denne måde sikrer vi, at dit smukke ansigt er i trygge hænder.

Så hvis du drømmer om en opstramning og opfriskning, er Alfa Omega Signatur™ måske noget for dig! Ved at vælge Alfa Omega Signatur™ Hud, frem for at købe behandlingerne enkeltvis, opnår du fordelagtige besparelser.

Krop

Alfa omega Signaturbehandling™ Krop. Deep Slim er en innovativ, ny behandling til body sculpting der kan forme din krop til en smuk figur. Reducerer fedtcellerne og opstrammer huden.

Deep Slim er baseret på en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller kulde. På denne måde undgås skader på fedtvævet, og skaber hurtige resultater. 

Hår

Både mænd og kvinder oplever, at håret forandres og at håret tyndes ud. Håret bliver tyndere, strukturen ændres og hårets farve og glans ændres i takt med at vi ældes. Det er helt normalt at miste 100-150 hår om dagen, særligt i forår og efterår.

Særligt mænd oplever et markant hårtab med årene, og det kan allerede starte i 20-30 års alderen. Det kan både skyldes arvelighed men også hormonel påvirkning.
Hos kvinder er hårtab ofte ikke bestemt men kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. Derudover kan det ligeledes skyldes arvelighed og hormonel påvirkning.

Alfa Omega Signatur™ Hår giver dig et sundt, fyldigt og glansfuldt hår.

Vores kunder siger

Signaturbehandling™ - hør hvor stor en forskel det har gjort for Paprika og Dorte

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™

Bestseller-Produkter

For at sikre det bedst mulige resultat på en behandling på Alfa Omega Klinikken opstartes alle klienter med en forundersøgelse eller en hudanalyse.