Alfa Omega Signaturbehandling™ Hud – Classique

Classique er behandlingen til dig, der har prøvet kosmetiske behandlinger før.

Classique er et behandlingsforløb for dig, der ønsker fastere hud i ansigtet, et synligt løft og færre rynker.

Vi bruger injektionsbehandlinger og metoder, der tilfører din hud fugt og vitaminer. Vi sammensætter din behandling på basis af en grundig hudanalyse og arbejder med en kombination af vores bedste behandlingsmetoder. Det kan være kombinationen af de bedste filler-metoder (til dig der ønsker at få volumen, struktur og fylde tilbage), rynkebehandling med peelinger (til dig der ønsker færre rynker og et friskere look) og micro-needeling med Dermapen 4TM (specielt til dig med meget synlige porer, pigmentpletter eller ar).

Tilsammen sikrer de udvalgte behandlinger det absolut smukkeste resultat.

PRIS

11.199 kr. – Din pris 9.500 kr. – Spar 15 %

Hudanalyse

Behandlingen er bygget op omkring respekt for dit ansigts unikke træk, og med et særligt fokus på at optimere et harmonisk og naturligt resultat. Det er vores mål, at du får genskabt de smukkeste, mest naturlige træk i dit ansigt, så du får et harmonisk resultat, du kan være stolt af.

Da alle ansigter er unikke, baserer vi hvert enkelt forløb på en individuel forundersøgelse, på kost og livsstils-rådgivning og planlægning af tiden efter/mellem behandlingerne.

Erfarne behandlere

Vores erfarne behandlere har mere en 20 års erfaring med behandling af hud og med kosmetiske behandlinger. Vi bruger kun de absolut bedste teknologier og har nøje udvalgt de produkter vi arbejder med på klinikken. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat, som er muligt.

Drømmer du for eksempel om:

  • Glattere hud
  • Mere volumen
  • Smukkere struktur

Når du vælger et Alfa Omega Signatur™ behandlingsforløb fremfor at købe behandlingerne hver for sig, opnår du fordelagtige besparelser.

Så book tid til en gratis hudanalyse allerede i dag.

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.