Viscoderm® Hydrobooster – Reducering af rynker og fine linjer

Viscoderm® Hydrobooster er en stabiliseret hyaluronsyre, der kan reducere hudens tegn på aldring, udglatte linjer, give dyb hydrering og udglatte små ar. Behandlingen giver dig et friskere og mere ungdommeligt udtryk.

PRIS

Fra 1.500 kr.

Hvem er behandlingen til

Viscoderm® Hydrobooster har en lav gel-fasthed og viskositet samt en høj formbarhed. Dette tilsammen giver optimal vævsintegration og anvendelse i de forskellige hudlag.

Viscoderm® Hydrobooster er derfor særlig effektiv i ansigtets dynamiske rynker, dvs rynker omkring munden, omkring øjnene og i panden.

Behandlingen egner sig til dig som ønsker dyb hydrering der forbedre hudens elasticitet, glød og udstråling. Til dig som ønsker udjævning af fine linjer og overfladiske rynker. Og til dig som ønsker at reducerer dine ar efter akne, da det underliggende væv frigøres arrets fordybning, det vil sige at det ”løftes” og der sker samtidig en reparation af hudens fibrose.

Hvordan foregår behandlingen

Viscoderm® Hydrobooster er et injicerbart hyaluronsyreprodukt, der ikke kun forbedrer hudens elasticitet og udstråling, men også hjælper med at glatte overfladiske fine linjer og rynker ud, som er forårsaget af et dynamisk ansigtsudtryk.

Viscoderm® Hydrobooster indeholder en stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en præcis og naturlig måde. Den lave gel-stivhed, viskositet og høje formbarhed udmærker sig ved at have optimal vævsintegration og kan derfor trygt anvendes i forskellige niveauer af dermis. Af denne grund er Viscoderm® Hydrobooster særlig effektiv på de dynamiske områder i ansigtet.

En behandling med Viscoderm® Hydrobooster foregår typisk over 2 omgange med 2 måneders interval. I nogle tilfælde anbefaler vi et start forløb på 3 behandlinger.