Filler – genvind hudens naturlig fylde

I kyndige hænder er filler en fantastisk behandlingsform, som både kan udligne asymmetri, udglatte furer og rynker, øge elasticitet, korrigere mistet eller tabt volumen og konturere ansigtet for at skabe balance og harmoni. 

PRIS

Fra 2.500 kr.

Hvordan fungerer filler 

De færreste ved, at filler ikke bare er filler. Hos Alfa Omega bruger vi udelukkende Aliaxin™ fra Ibsa, som er verdens førende filler med hyalyronsyre. Med Aliaxin™ sikrer vi, at filleren ikke samler sig i hårde kugler eller integreres dårligt i vævet. Vi vælger det bedste, fordi kvaliteten er afgørende for dit resultat. 

Med filler kan rynker udglattes og volumen tilføres dit ansigt. Aliaxin™ filler med hyaluronsyre giver der udover mere fylde og vitalitet til dine kinder og læber og giver konturen tilbage til kæbekant og næseryg. 

Hvordan foregår en behandling med Aliaxin™ Filler 

Alixin™-sortimentet har specifikke formuleringer til alle områder af ansigtet, som for eksempel kinder, kindben, hage, kæbelinje, næse og læber. Aliaxin™ injiceres under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen, struktur og fylde. Både de øjeblikkelige resultater og den forebyggende effekt, sikrer dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi. 

Hyaluronsyre er et naturligt stof, der findes i kroppen. Det hjælper med at opretholde hudens fugtighedsniveau ved at binde vandmolekyler sammen. Det kan bruges til at udfylde rynker eller folder i huden. En behandling tager ca. 30 minutter og endeligt resultat er synligt inden for to uger.  

Behandlingen med Aliaxin™ er ikke-permanent og resultatet kan forventes at holde i op til 4-24 måneder afhængigt af behandlingsområde, hvorefter effekten gradvis aftager. 

Produktet indeholder lokalbedøvelse, så behandling med filler er stort set smertefri, alt efter smertetærskel og hvilket område der injiceres. 

Hvem er behandlingen til 

Med filler kan vi justere på de små skønhedsfejl du selv ønsker ændret og forbedre spændstigheden i huden. Det kan være et bump på næsen, det kan være ønsket om at udjævne linjerne fra mundvigen, udglatte dybe furer i panden, korrektion af hage eller filler til volumen i kinder.  

Måske ønsker du at markere kindbenenes konturer, gøre læberne smukkere eller at genskabe dine bedste træk i ansigtet? Så er behandlingen med Aliaxin™-sortimentet vores anbefaling.  

Udgangspunkterne for en behandling kan være mange. Derfor udfører vi en grundig forundersøgelse inden selve behandlingen, så vi er sikre på, at give dig den mest optimale oplevelse.