Filler behandling i København Genvind hudens naturlig fylde

I kyndige hænder er filler en fantastisk behandlingsform, som både kan udligne asymmetri, udglatte furer og rynker, øge elasticitet, korrigere mistet eller tabt volumen og konturere ansigtet for at skabe balance og harmoni. 

Vores klinik i København tilbyder professionel filler behandling, der effektivt genskaber hudens naturlige fylde og ungdommelighed. Med fokus på filler i ansigtet, sikrer vi, at hver behandling er skræddersyet til dine individuelle træk og ønsker, hvilket resulterer i et naturligt og harmonisk udseende.

PRIS

Fra 2.500 kr.

Hvordan fungerer filler

De færreste ved, at filler ikke bare er filler. Hos Alfa Omega bruger vi udelukkende Aliaxin™ fra Ibsa, som er verdens førende filler med hyalyronsyre. Med Aliaxin™ sikrer vi, at filleren ikke samler sig i hårde kugler eller integreres dårligt i vævet. Vi vælger det bedste, fordi kvaliteten er afgørende for dit resultat.

Denne filler bruges effektivt til at udglatte rynker og tilføre volumen til ansigtet, hvilket forbedrer udseendet af både kinder og læber.  Aliaxin™ filler med hyaluronsyre giver derudover mere fylde og vitalitet til dine kinder og læber og genskaber konturen til kæbekant og næseryg. Vores tilgang til ansigtsløft med filler er skræddersyet til hver enkelt ansigt, hvilket understreger de naturlige konturer og giver en foryngelse, der er både synlig og revitaliserende.

Hvordan foregår en behandling med Aliaxin™ Filler

Aliaxin™-sortimentet tilbyder specialiserede filler behandlinger til alle områder af ansigtet, som kinder, kindben, hage, kæbelinje, næse og læber.  Aliaxin™ injiceres under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen, struktur og fylde. Både de øjeblikkelige resultater og den forebyggende effekt, sikrer dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater, helt uden brug af kirurgi.

Hyaluronsyre er et naturligt stof, der findes i kroppen. Det hjælper med at opretholde hudens fugtighedsniveau ved at binde vandmolekyler sammen. Det kan bruges til at udfylde rynker eller folder i huden. En behandling tager ca. 30 minutter og endeligt resultat er synligt inden for to uger.

Behandlingen med Aliaxin™ er ikke-permanent og resultatet kan forventes at holde i op til 4-24 måneder afhængigt af behandlingsområde, hvorefter effekten gradvis aftager.

Produktet indeholder lokalbedøvelse, så behandling med filler er stort set smertefri, alt efter smertetærskel og hvilket område der injiceres.

Hvem er behandlingen til

Med filler kan vi justere på de små skønhedsfejl du selv ønsker ændret og forbedre spændstigheden i huden. Det kan være et bump på næsen, det kan være ønsket om at udjævne linjerne fra mundvigen, udglatte dybe furer i panden, korrektion af hage eller filler til volumen i kinder.

Måske ønsker du at markere kindbenenes konturer, gøre læberne smukkere eller at genskabe dine bedste træk i ansigtet? Så er behandlingen med Aliaxin™-sortimentet vores anbefaling.

Udgangspunkterne for en behandling kan være mange. Derfor udfører vi en grundig forundersøgelse inden selve behandlingen, så vi er sikre på, at du får det bedste resultat.

Filler før og efter – Oplev resultaterne

Alt du bør vide om behandling med filler

Hvad er filler?

Filler er en gel-lignende substans, oftest baseret på hyaluronsyre, der injiceres i huden for at tilføje volumen, glatte rynker ud og forme ansigtets konturer. Der findes mange typer af filler. Hos Alfa Omega Klinikken bruger vi filler fra Aliaxin™, da vi bestræber os på altid at vælge det bedste produkt, for de bedste resultater.

Hvilke områder kan behandles med filler?

Fillers kan bruges til at behandle flere områder i ansigtet, herunder læber, næsen, mundvige, kæbelinje, under øjenene m.v.

Udglatter filler rynker i ansigtet?

Ja, filler kan effektivt udglatte rynker i ansigtet. Det bruges til at fylde rynker og linjer, tilføje volumen og forbedre ansigtskonturer. Populære områder for fillerbehandling inkluderer panderynker, furer under øjnene, rynker mellem brynene, nasolabiale folder, marionetlinjer, og læberne. Mængden af filler, der anvendes, varierer afhængigt af ansigtets anatomi og det specifikke område.

Hvor lang tid holder en fillerbehandling?

En behandling med filler holder En behandling varer alt fra mellem 3 til 12 måneder, afhængigt af det behandlede område, hudtype, livsstil samt mængden og typen af filler. Filler er derfor ikke en permanent behandling og opfølges typisk 4 til 12 måneder efter.

Hvad koster en filler behandling?

Prisen på en filler behandling afhænger af omfanget, typen af behandling og behandlingsområde. Hos Alfa Omega Klinikken starter vores priser fra 2500 kr. Kontakt os for en grundig forundersøgelse, så finder vi den rette filler behandling for dig.

Kan der opstå bivirkninger efter behandling med filler?

Ved korrekt udført filler behandling er bivirkninger sjældne. Efter en behandling kan der forekomme mindre bivirkninger som let hævelse eller rødme, men disse er normalt kortvarige og aftager inden for få dage.

Kan man opleve hævelse efter en behandling med filler?

Ja, det er muligt at opleve hævelse efter en behandling med filler. Dette er en almindelig bivirkning og skyldes ofte injektionsprocessen eller kroppens reaktion på filler-materialet. Hævelsen aftager typisk inden for et par dage. Hvis hævelsen er alvorlig eller vedvarende, bør du kontakte din behandler.

Er filler den rette behandling for mig?

Hvis du ønsker at fjerne eksisterende rynker, fremhæve konturer eller skabe volumen, er filler løsningen for dig. Book en forundersøgelse, så lytter vi til dine drømmer og giver dig kompetent rådgivning til den rette løsning.

signatur_behandling_800x535

Opnå ekstra fylde med og glans

Kombiner filler med andre behandlinger. Opnå ekstra naturligt fylde og glans i ansigtet med Alfa Omegas skræddersyede signaturbehandlinger – Petit, Classique eller Deluxe.

Læs om vores signaturbehandlinger her

Er en behandling med filler noget for dig?

Ønsker du mere information om vores filler behandlinger? Hos Alfa Omega Klinikken står vi klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig til valget af den helt rette behandling. Vores dygtige specialister tilbyder personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Kontakt os for en uforpligtende forundersøgelse, og lad os hjælpe dig med at opnå det udseende, du drømmer om, med naturlige og holdbare resultater.