Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Filler – genvind naturlig fylde

I kyndige hænder er filler en fantastisk behandlingsform, som både kan udligne asymmetri, udglatte furer og rynker, øge elasticitet, korrigere næsen og konturere ansigtet for at skabe balance og harmoni.

De færreste ved, at filler ikke bare er filler. Hos Alfa Omega bruger vi udelukkende Juvéderm™ fra Allergan, som er verdens førende filler med hyalyronsyre. Med Juvéderm™ risikerer vi ikke, at filleren samler sig i hårde kugler eller integreres dårligt i vævet. Vi vælger det bedste, fordi kvaliteten er afgørende for dit resultat.

Juvéderm™-sortimentet har specifikke formuleringer til alle områder af ansigtet, som for eksempel kinder, kindben, hage, kæbelinje, næse og læber. Juvéderm™ injiceres under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen, struktur og fylde. Både de øjeblikkelige resultater og den forebyggende effekt sikrer dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi.

Behandlingen med Juvéderm™ er ikke-permanent og resultatet kan forventes at holde i op til 9-24 måneder, hvorefter effekten gradvis aftager.

Normalpris

2.500