Alfa Omega Signaturbehandling™ Hud – Petit

Petit er behandlingen til dig, der ikke har prøvet kosmetisk behandling før.

Petit er et behandlingsforløb for dig, der ønsker mere glød i huden, et friskere og naturligt smukt ansigt med balance i udtryk og ansigtstræk.

PRIS

4.999 kr. – Din pris 4.500 kr. – Spar 10 %

Hvordan foregår behandlingen

Vi bruger ingen nåle, kun peelinger. Vi sammensætter en kosmetisk behandling ud fra en grundig hudanalyse og vælger mellem vores mange behandlingsmuligheder. Det kan være kombination af lysbehandlinger med KlerescaTM(specielt til dig med hud med tendens til acne og/eller acne-ar du ønsker minimeret), microneedling med Dermapen 4TM (specielt til dig med meget synlige porer, pigmentpletter eller ar) eller andre teknologier, som er relevante for det ønskede resultat.

Hudanalyse

For at give netop din hudtype en optimal kosmetisk behandling, vil vi inden behandlingsstart analysere din hud, planlægge behandlingen med dig i forhold til dine ønsker og rådgive dig til hvordan du bedst hjælper resultatet til at holde længe.

Alle ansigter er forskellige. Din hudtype og din huds reaktioner på miljøpåvirkninger, din kost og din livsstil, ses på din hud. For at opnå det bedste og længstvarende resultat, sammensætter vi dit behandlingsforløb præcis efter din hud. Kun på den måde sikrer vi, at du er i trygge hænder.

Erfarne behandlere

På Alfa Omega Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger. Vi har nøje afsøgt markedet for de allerbedste produkter og teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang. Med Petit behandlingsforløb bevarer du dine naturlige ansigtstræk.

Drømmer du for eksempel om:

  • Et friskere og sundere udtryk
  • Et naturligt løft
  • Færre synlige ar

Når du vælger et Alfa Omega Signatur™ behandlingsforløb fremfor at købe behandlingerne hver for sig, opnår du fordelagtige besparelser.

Så book tid til en gratis hudanalyse allerede i dag.

Enhver kosmetisk behandling udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.