Vælg den rette behandling

Ikke to klienters behov er ens – og derfor er den indledende forundersøgelse grundlæggende for at vi kan sammensætte den rette behandlingstype og behov.
Uanset hvilken behandling du ønsker rådgiver vi altid udfra ønsket om at give dig et friskt og naturligt slutresultat. Vores fokus er altid at bevare klientens personlighed og unikke træk.

Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi et professionelt forløb, hvor du bliver vejledt, vurderet og behandlet af specialuddannede, erfarne og certificerede sygeplejersker og læger med høj professionel æstetisk sans.

Sådan forløber din behandling:

Forundersøgelse

Forundersøgelse til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Ved en forundersøgelse konsulteres du af Alfa Omega Klinikkens sygeplejerske eller læge. Her vil du modtage generel information om de behandlingsformer vi tilbyder samt den behandling, der egner sig til dine ønsker og behov. Du vil få stillet spørgsmål om livsstil såsom kostvaner, rygning og søvnrytme, og du skal oplyse om medicinforbrug samt eventuelle sygdomme.

En bisidder (fx ven eller veninde) er velkommen til at være til stede under forundersøgelsen og behandlingen.

Før behandlingen

Før behandlingen tager vi digitale billeder af dit ansigt til dokumentation af de områder, du ønsker behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke.

Behandlingen

For specifik information om de forskellige behandlingsforløb, læs mere i behandlingsvejledningerne under de forskellige behandlinger.

Kan man gå på job bagefter?

Ja, det kan du med det samme. Dog kan nogle behandlinger som fx Mesoterapi eller Dermapen medføre lettere rødme og hævelse, som hurtigt kan forsvinde igen (30 minutter til 1 time, afhængigt af din huds sensitivitet). Lettere blå mærker kan opstå, men kan nemt dækkes med make-up.

Bivirkninger

Ved rynkebehandling kan du opleve forbigående hovedpine.
Ved behandling med fillers er hævelse og rødme normalt efter indsprøjtning, især ved behandling i og omkring læberne. Vi anbefaler at bruge is på det behandlede område nogle timer efter behandlingen.

For yderligere information om bivirkninger ved specifikke behandlinger, læs mere i behandlingsvejledningerne under de pågældende behandlinger.

Afsluttende kontrol

Vi tilbyder dig en opfølgende kontrol 14 dage efter behandlingen.

Bestseller-behandlinger

Signaturbehandling™  Petit
Til dig, der ikke har prøvet kosmetiske behandlinger før, ud over fx at få renset din hud.

Signaturbehandling™  Classique
Du er kommet til et sted i livet, hvor du synes du alt for længe har set træt og trist hud. Og det vil du nu gøre noget ved.

Signaturbehandling™  Deluxe
Du føler dig slidt at se på. Måske har dit ansigt ændret form, fra 3-4 kantet. Huden er blevet markant løsere i nedre ansigt, på kæbelinjen og ved halsen.

Hollywood Lift®
Vores mini ansigtsløft kaldes Hollywood Lift®, da helingstiden er kort og generne er minimale. 

RepHair®

Rephair®
RepHair® er et særligt behandlingsforløb som består af kostanalyse og overfladiske injektioner i hovedbunden, som styrker dit hår og dets struktur.

For at sikre det bedst mulige resultat på en behandling på Alfa Omega Klinikken opstartes alle klienter med en hudanalyse.

BLIV INSPIRERET

Klik ind på vores Før/Efter billeder på vores forskellige behandlingstyper
- og se før- og efter resultater

HUDBEHANDLINGER

BEHANDLINGER MOD HÅRTAB

BEHANDLINGER MOD HÅRTAB

KIRURGI

Bestseller-Produkter

Det siger vore kunder om os