PRP hud – genopbygning med kroppens egne byggesten

PRP hud er blodpladerigt plasma eller Platelet Rich Plasma; et effektivt alternativ til filler og rynkebehandling, hvor du bruger kroppens naturlige byggesten til at reducere og forebygge slap og trist hud. En non-ablativ teknik, som kan korrigere små skønhedsfejl med en enkelt blodprøve. 

PRIS

Fra 4.000 kr.

Hvad er PRP Hud behandling 

PRP hud behandlingen er en avanceret metode til behandling af tabt spændstighed og glød forårsaget af den reducerede kollagenproduktion, vi oplever med alderen. Behandlingen anvender dine egne vækstfaktorer, som spiller en vigtig rolle i den naturlige sårheling og regenerering af væv, fornyelse af kollagen og forbedring af blodforsyningen til væv. 

Efter injektion i de ønskede områder, stimulerer PRP væksten af kollagen og du vil opleve en forbedring af hudens glød og spændstighed. Områder der kan behandles, er hud i ansigt og på hals, ar efter acne eller operation og ved behandling af hårtab. 

Hvordan foregår en PRP behandling 

Behandlingen foregår således, at vi tager en lille mængde af dit eget blod – svarende til en almindelig blodprøve. Blodet centrifugeres, så blodplader og vækstfaktorer adskilles fra det øvrige blod. Dette blodpladerige plasma med vækstfaktorer (PRP) injiceres derefter i det ønskede område. 

En PRP hud behandling kræver kun en enkelt blodprøve, ganske som den man får taget hos lægen. Selve behandlingen med PRP tager 30-60 minutter og endeligt resultat kan ses efter 3-6 uger.  

Det anbefales, at der behandles 2–5 gange med 4–8 ugers interval for at opnå det bedste resultat. 

100% naturlig behandling 

Til behandlingen bruges kun dit eget blod, som i sig selv indeholder høje niveauer af vækst- og regenerative faktorer. Hudens struktur forbedres, ar og strækmærker formindskes og hårtab kan afhjælpes (se også vores Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår). Selv mørke rande under øjnene kan have gavn af PRP behandlingen. 

Du kan efter behandlingen opleve en let rødmen og varme i huden. Brug ikke makeup og cremer samme dag. Dagen efter behandlingen påføres den rene hyaluronsyre, som du får med fra klinikken.  

Vi gennemfører altid en forundersøgelse før din behandling med PRP for at sikre en optimal behandling og et resultat du bliver glad for.