Dermapen 4 – mere end micro-needling

Dermapen 4 er den nyeste og mest avancerede form for micro-needling på markedet. Resultaterne af denne behandlingsform er imponerende og øjeblikkelige. Med stor præcision leverer de sterile nåle i kirurgisk stål hele 1.920 mikroskopiske kanaler i huden per sekund og stimulerer derved, sammen med potente antioxidanter, ny produktion af kollagen og dermed nyt bindevæv. 

PRIS

Fra 1.900 kr.

Hvordan virker micro-needling 

Microneedling behandling bruges til at reducere ardannelse og rynker. Mikronålene trænger ind i huden og danner 70.000 bittesmå huller i huden. Ny, sund hud skabes i helingsprocessen. Med den nye huddannelse udviskes gamle ar og fine linjer og rynker udglattes. 

Microneedling er en behandling til at reducere ar, strækmærker, porestørrelse, linjer, rynker, pigmentering og andre hudproblemer. Har du problemer med rosacea kan micro-needling være en del af løsningen.  

Hvordan foregår en behandling 

Før en Dermapen behandling afrenses huden. Dermapen 4 passerer over huden i forskellige mønstre og i varierende dybder i ca 15 minutter.  

Resultat af behandling med Dermapen 4

Behandlingen er stort set smertefri og medfører ikke sår eller ar, som ved laser. Når huden arbejder de efterfølgende dage, kan den føles varm og tør, hvilket er en helt normal reaktion. 

Resultatet er en synlig forbedring af hudstrukturen, reduktion af rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, ar, pigmentpletter, cellulitis og strækmærker. 

Hvad kan du forvente

Behandling med Dermapen 4 er en af de mest effektive behandlinger for reduktion af fine linjer og udglatning af ujævnheder. Derfor er det den optimale anti-age behandling. Din huds struktur forbedres synligt efter første behandling. 

Allerede efter første behandling vil man opnå et synligt resultat og behandlingen er derfor velegnet kort inden vigtige begivenheder, hvor man ønsker en strålende hud. Mere markante resultater opnås efter 4-6 behandlinger. Hudens tilstand vil efter et endt forløb fortsat forbedres i op til 6-12 måneder.