Mesoterapi – hudpleje indefra

Mesoterapi er en meget effektiv anti-age behandling, som lægges ind i hudens øverste hudlag ved hjælp af ultratynde nåle. Behandlingen er så skånsom at den kan bruges selv under øjnene.  

PRIS

2.500 kr.

Mesoterapi er en sikker behandlingsform, som skaber naturlige og øjeblikkelige resultater, uden at ændre din mimik eller dine ansigtstræk. Behandlingen mætter dermis med vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre, så collagen- og elastin-fibrene bliver fleksible, rynker udglattes og huden hydreres indefra. 

Anti-age behandling 

Det er en revolutionerende Anti-age behandling, som booster din hud ved at tilføre næring og fugt i dybden, og har en utrolig rynkeudjævnende effekt. Mesoterapibehandlingen holder længe og giver en naturlig blødhed til din hud. 

Behandlingen genopretter eller bevarer ansigtets helt naturlige træk. Derfor bevares ansigtsudtryk og ansigtets specifikke karakteristika efter mesoterapi. Behandlingen reducerer rynker og genopretter volumen. I Mesoterapi bruges injektioner, der med hyaluronsyre genopretter tabt volumen.  

Sådan foregår en Mesoterapi behandling 

Behandlingen udføres med små, lette prik i hudens overflade, hvorigennem en skræddersyet cocktail af vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre tilføres de lag, vi ikke kan trænge ned til med topikal hudpleje.  

Resultatet er en øjeblikkeligt udglattet og fugtmættet hud, som stråler af vitalitet. 

En mesoterapibehandling er en effektiv metode til at reducere rynker og genoprette huden. Hyaluronsyre bruges i behandlingen for at øge hydrering og gøre huden mere smidig.  

Aldringstegn i huden som rynker og fine linjer reduceres ved at tilføre næring til huden. Hudens tilstand forbedres, og den bliver fastere. Der anbefales minimum 3 behandlinger til for optimalt resultat.  

Resultat af behandling

De små stik i hudens overflade tilfører værdifuld næring til huden. Dermed udglattes rynker, ujævn hudtone, acne ar og solskader. Resultatet er en smuk, jævn hud.  

Mesoterapi er til både mænd og kvinder i alle aldre.